با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه مربای آلبالو را برایتان آموزش دهیم. مربا آلبالو جزء پر مصرف ترین مربا هاست که طرفداران زیادی دارد مثل مربای توت فرنگی . در فصل تابستان که آلبالو تازه در دسترس هست می توانید این مربای خوشمزه را در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید در ضمن آلبالو دارای خواص بسیار زیادی هست که می تونید با خوردن این مربا از خواصش هم بهره مند شوید.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو | |
آلبالو | 1 کیلو گرم |
شکر | 1 کیلو گرم |
برای تهیه مربای آلبالو آن ها را بشورید و دمشان را جدا کنید.سپس به کمک هسته گیر هسته آلبالو ها را بیرون بیاورید. آلبالو ها را داخل قابلمه ای بریزید و در لابه لای آن ها شکر بریزید. قابلمه را برای مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آلبالو ها و شکر آب بیندازند. بعد از گذشت این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید . اگر آب آلبالو ها کم بود می توانید خیلی کم آب اضافه کنید . تقریبا برای هر 3 پیمانه آلبالو 1 پیمانه آب بریزید کافیست.
حرارت قابلمه را کم کنید و مدام آلبالو ها را هم بزنید چون خیلی زود سر می رود.اگر حرارت قابلمه زیاد باشد باعث می شود رنگ مربا تیره شود. بعد از حدود نیم ساعت وقتی که مربا غلیظ شده بود و به رنگ دلخواهتان رسیده بود می توانید از روی حرارت برش دارید. به این موضوع توجه داشته باشید که وقتی مربا خنک می شود غلیظ تر هم خواهد شد. مربای آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال نگه داری کنید.
اگر شیرینی مربا کم باشد سریع شکرک می زند برای برطرف کردن شکرک 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه لواشک آلبالو را برایتان آموزش دهیم. در فصل تابستان که فصل چیدن آلبالو است درست کردن مربا و لواشک آلبالو بسیار کار لذت بخشی است . وقتی که لواشک را در خانه تهیه می کنید دیگر از سالم بودنش مطمئن هستید و با خیال راحت می توانید به کودکانتان لواشک بدهید.
مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو | |
آلبالو | 1 کیلو گرم |
نمک | به میزان لازم |
برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا آن ها را تمیز بشورید و در قابلمه ای بریزید و رویشان مقداری نمک بپاشید . بعد از گذشت 1 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی آب روی آلبالو ها بریزید تا پخته شوند. وقتی که آلبالو ها پختند و نرم شدند آن ها را داخل یک آبکش بریزید و شروع به صاف کردن آلبالو کنید تا هسته های آلبالو جدا شود.وقتی آلبالو را از روی حرارت بر میدارید نباید داخل قابلمه زیاد آب باشد.
یک سینی مناسب را انتخاب کنید و لواشک را داخل سینی پهن کنید. می توانید لواشک را روی پلاستیک هم پهن کنید. سینی لواشک را به مدت 2 روز مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود. اگر حیاط یا بالکن ندارید می توانید لواشک را جلوی باد پنکه خشک کنید ولی این روش کمی طولانی تر است. در فصل زمستان هم می توانید لواشک را روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش قیمه را برایتان آموزش دهیم. خورش قیمه و خورش قرمه سبزی از خورش های اصیل ایرانی هستند که طرفدار های زیادی دارد و در مهمانی ها و همچنین نذری ها بیشتر پخته می شوند . یک سری نکاتی در تهیه این خورش وجود دارد که اگر رعایت شود خورشتتان بسیار خوشمزه و جا افتاد خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه | |
گوشت خورشتی | 400 گرم |
لپه | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی | 2 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه خورش قیمه ابتدا لپه ها را تمیز پاک کنید و با مقداری آب بخیسانید تا نفخشان گرفته شود.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید و با مقدار کافی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. روغن را کمی بیشتر بریزید تا خورشتتان در آخر روغن بیندازد و خوشمزه شود. وقتی پیاز ها سرخ شدند گوشت ها را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت ها تغییر رنگ دهند و سرخ شوند. لپه ها را آبکشی کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید. در آخر رب گوجه فرنگی را بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه با مواد تفت داده شود تا رب رنگ باز کند. حالا به مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید بعد از گذشت 20 دقیقه حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد. 1 ساعت قبل از اینکه خورش را سرو کنید لیمو عمانی ها را بشورید و چند سوراخ رویش ایجاد کنید و داخل خورش بریزید. اگر می خواهید تلخی لیمو ها کاملا گرفته شود بهتر است کمی آن ها را داخل آب بخیسانید. ترشی خورش وابسته به لیمو عمانی ها است اگر می خواهید خورشتتان ترش تر شود مقداری قره قروت داخل خورش بریزید.
در صورت تمایل می توانید 1 تکه چوب دارچین داخل خورش بیندازید و هنگامی که خورش پخت دارچین را از خورش بیرون بیاورید تا طعم دارچینی داخل خورش بپیچد.
سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید و هنگام کشیدن خورش در ظرف آن را روی خورش بریزید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی را آموزش دهیم. میلک شیک در واقع یک نوشیدنی خنک است که مواد اصلی تشکیل دهنده اش شیر و بستنی و یک طعم دهنده دیگر است که در اینجا طعم دهنده توت فرنگی است. به طور مثال در میلک شیک شکلاتی طعم دهنده شکلات است. فرق میلک شیک با گلاسه توت فرنگی در این است که در گلاسه شیر و بستنی جدا از هم در لیوان سرو ریخته می شوند ولی در میلک شیک شیر و بستنی در مخلوط کن با هم ترکیب می شوند.
مواد لازم برای تهیه میلک شیک توت فرنگی | |
توت فرنگی | 300 گرم |
شیر پرچرب | نصف لیوان |
بستنی | 5 اسکوپ |
مراحل تهیه میلک شیک توت فرنگی به این صورت است که ابتدا باید توت فرنگی ها را تمیز بشورید و سر سبز آن ها را جدا کنید. سپس توت فرنگی و شیر و بستنی را با هم داخل مخلوط کن بریزید و برای 5 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید. میلک شیک آماده است برای سرو باید آن را در لیوان های بلند بریزید. برای تزیین می توانید چند توت فرنگی را را برش دهید و به دیواره های لیوان بچسبانید.
اگر میلک شیک تان رنگ قرمز پیدا نکرده بود می توانید از چند قطره رنگ خوراکی یا مقداری شربت آلبالو برای بهتر شدن رنگ استفاده کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو را برایتان آموزش دهیم. سالاد ذرت یک سالاد خیلی راحت هست که سریع هم آماده می شود . شما با داشتن کاهو و مقدار کمی ذرت و سس می توانید این سالاد خوشمزه را آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت و کاهو | |
کاهو | 1 بوته |
ذرت | 1 لیوان |
گوجه | 2 عدد |
پیازچه | 2 عدد |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه سالاد ذرت و کاهو ذرت را با یک لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. کاهو را برگ برگ کنید و تمیز بشورید و بگذارید آبش برود. سپس کاهو را خرد کنید و در ظرفی بریزید. ذرت پخته شده را هم به سالاد اضافه کنید. حتما آب ذرت و کاهو باید گرفته شود تا سالادتان آب نیندازد. گوجه ها را به صورت نگینی درشت خرد کنید و به مواد سالادتان اضافه کنید. پیازچه را هم شسته و به صورت حلقه ای به موادتان اضافه کنید.
در ظرفی سس مایونز و ماست و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و حسابی بزنید تا یکدست شود و نمک و فلفلش را هم بزنید . حالا سس را به همه جای سالاد بریزید و نوش جان کنید.
در این سالاد خوشمزه و راحت می توانید از مقداری زیتون بدون هسته و خرد شده هم استفاده کنید.