طرز تهیه کیک شنی خیلی خوشمزه یک نوع کیک متفاوت عربی مخصوص عصرانه

طرز تهیه کیک شنی

کیک شنی ، کیک عربی ، طرز تهیه کیک شنی ، دستور پخت کیک شنی

کیک شنی یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود. حتما براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید چون فوق العاده خوشمزه است و بافتی نرم و عالی دارد. دلیل این نام‌گذاری برای کیک به دلیل روکش شیرعسلی و پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح کیک پخش می‌شود. این کیک شنی آسان و خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع کیک همراه باشید تا طرز تهیه کیک شنی را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شنی
تخم مرغ3 عدد
آرد یک و نیم پیمانه (150 گرم)
شکر1 پیمانه
ماست خامه ای1 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شنی

برای تهیه کیک شنی ابتدا باید برای اینکه کیک پف بیشتری داشته باشد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم.اگر زمان کافی برای این کار ندارید زرده و سفیده را با هم استفاده کنید.

سفیده ها را با هم زن خیلی خوب بزنید تا سفیده مثل کف شود و حجمش دو برابر شود. طوری که وقتی ظرف را بر می گردانیم از ظرف نریزد. وقتی سفیده ها آماده شد آن را داخل یخچال بگذارید تا آب نیندازد. زرده ها را هم با شکر مخلوط کنید و با کمک هم زن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس ماست خامه ای و روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرفی جدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید.

بعد از این که آرد را الک کردید آن را آرام آرام به مواد کیک شنی اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن بکنید. حالا سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به موادتان اضافه کنید. وقتی سفیده ها را اضافه می کنید باید مواد را آرام و در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.قالب کیک را آماده کنید و داخل آن را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت قرار دهید. هنگامی که کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کمی خنک شود. برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید یک خلال دندان تمیز داخل کیک فرو ببرید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود کیک حاضر است.

برای تزیین رویه کیک شنی به روش زیر عمل کنید :

مقداری شیر عسلی را روی کل سطح کیک بمالید و کمی پودر نارگیل رویش بپاشید.

دانلود عکس پروفایل اربعین جدید برای تلگرام به همراه متن برای تسلیت اربعین

دانلود عکس پروفایل اربعین جدید برای تلگرام به همراه متن برای تسلیت اربعین

گالری عکس پروفایل اربعین در سایت رز سرخ

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

تمام یاس هایت را به شام از کربلا بردم

چو برگشتم برایت یک چمن نیلوفر آوردم

مسافر از برای یار سوغات آورد اما

من از شام بلا داغ سه ساله دختر آوردم...

اربعین حسینی تسلیت باد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

اربعین است اربعین کربلاست / هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

گویی از آن خیمه های نیم سوز / خود صدای العطش آید هنوز

فرا رسیدن اربعین حسینی تسلیت باد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

به یاد کربلا دل ها غمگین است

دلا خون گریه کن چون اربعین است

اربعین حسینی برشما تسلیت باد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

السلام ای وادی کربلا

السلام ای سرزمین پر بلا

السلام ای جلوه گاه ذوالمنن

السلام ای کشته های بی کفن

اربعین حسینی برشما تسلیت باد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

درسی که اربعین به ما می دهد

زنده نگهداشتن یادِ حقیقت و خاطره ی شهادت

در مقابل طوفان تبلیغات دشمن است

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

بــاز دگر بـاره رســیــد اربـعـیــن

جوش زند خـون حـسـیـن از زمیــن

شـد چـهـلـم روز عــزای حـسـیــن

جــان جــهــان بـــاد فدای حـسین

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

بسوز ای دل که امروز اربعین است

عزای پور ختم المرسلین است

قیام کربلایش تا قیامت

سراسر درس، بهر مسلمین است

اربعین حسینی تسلیت باد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

بنازم آنکه دایم گفتگوی کربلا دارد

دلی چون جابر اندر جستجوی کربلا دارد

به یاد کاروان اربعینی با گریه می گوید

همی بوسم خاکی را که بوی کربلا دارد

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

اربعین آمد و اشکم ز بصر می آید

گوییا زینب محزون ز سفر می آید

باز در کرب و بلا شیون و شینی برپاست

کز اسیران ره شام خبر می آید

رز سرخ

پروفایل اربعین ، عکس پروفایل اربعین ، دانلود عکس پروفایل اربعین ، متن تسلیت اربعین ، عکس پروفایل

جابر این جا حرم محترم خون خداست

هر طرف سیر کنی جلوه ی مصباح هداست

غسل از خون جگر کن که مزار شهداست

سر و دست است که از پیکر صد پاره جداست

اربعین حسینی تسلیت باد

رز سرخ

عکس پروفایل اربعین

ژورنال شیک ترین و جدیدترین لباس بافتنی دخترانه برای زمستان

ژورنال شیک ترین و جدیدترین لباس بافتنی دخترانه برای زمستان

عکس لباس بافتنی دخترانه در سایت رز سرخ

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

گالری عکس لباس بافتنی پسرانه ، دخترانه و نوزادی برای فصل زمستان

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

مدل پیراهن بافتنی دخترانه بسیار زیبا و جدید

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

مدل لباس بافت دخترانه ، نوزادی و پسرانه

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

آموزش کامل و تصویری از لباس بافتنی نوزاد

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

آموزش لباس بافتنی پسرانه ، نوزادی و دخترانه در سایت رز سرخ

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

مدل های زیبا و جدید از لباس بافتنی نوزادی ، پسرانه و دخترانه

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

مدل های متنوع و بسار شیک از لباس بافتنی پسرانه

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

ژورنال شیک ترین و جدیدترین لباس بافتنی نوزادی برای زمستان

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

ژورنال زیباترین و جدیدترین مدل بافتنی دخترانه ، لباس و کلاه شال

رز سرخ

لباس بافتنی دخترانه ، مدل لباس بافتنی ، آموزش لباس بافتنی دخترانه ، لباس بافتنی پسرانه ، لباس بافتنی نوزادی

رز سرخ

ژورنال شیک ترین و جدیدترین لباس بافتنی دخترانه برای زمستان

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی خوشمزه و مورد علاقه کودکان مخصوص صبحانه

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی

دنت شکلاتی ، دنت شکلاتی خانگی ، طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی

دنت یکی از دسرهای خوشمزه ای است که همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند. نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. به شما پیشنهاد می کنیم که این نوع دنت که طعمش با طعم دنت های کارخانه ای مو نمی زند را حتما امتحان کنید. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع دسر همراه باشید تا طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه دنت شکلاتی خانگی
پودر کاکائویک سوم پیمانه (50 گرم)
شیر1 پیمانه
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 120 گرم
شکر60 گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی

برای تهیه دنت شکلاتی ابتدا در ظرفی شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید. سپس شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا جایی که گلوله ای در مخلوطمان باقی نماند.

مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید. اگر داخل مواد گلوله ایجاد شد در آخر مواد را از صافی رد کنید تا یکدست شود. بعد از اینکه دنت به غلظت دلخواهتان رسید آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس دنت شکلاتی را در یخچال و ظرف در بسته نگهداری کنید.

در صورت تمایل می توانید دنت را در قالب بریزید و بعد از سفت شدن آن را برگردانید و با ترافل های رنگی آن را تزیین کنید.

طرز تهیه سوفله اسفناج خیلی خوشمزه و مقوی با پنیر پارمزان

طرز تهیه سوفله اسفناج

سوفله اسفناج ، طرز تهیه سوفله اسفناج ، دستور پخت سوفله ، soofle esfenaj

سوفله اسفناج یکی از انواع سوفله هاست که به خاطر طعم خوبی که دارد در فهرست غذایی ما ایرانیان قرار گرفته است. سوفله ها به دلیل اینکه سطح شان را پنیر فرا می گیرد شباهت زیادی به پیتزا دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای 4 نفر سوفله اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوفله اسفناج در ادامه با رز سرخ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج
اسفناج300 گرم
تخم مرغ4 عدد
کره100 گرم
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
شیر سرد1 لیوان
آردیک چهارم پیمانه
پنیر پامزان1 لیوان
جوز هندییک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه سوفله اسفناج

برای تهیه سوفله اسفناج ابتدا باید فر را روشن کنیم تا هنگام آماده شدن غذا برای گرم شدن فر معطل نشویم ، برای این منظور فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد معادل 350 درجه فارنهایت روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت از هم جدا کنید و کنار بگذارید.

در ادامه اسفناج ها را بشویید و پس از آبکشی و خشک شدن به صورت ریز خرد کنید. برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

پس از اینکه مواد یکدست شدند ، شیر را کم کم اضافه کنید و با قاشق با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد آنرا از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.

اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید به طوری که وقتی کاسه را بر میگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه نریزد.

سفیده ها را کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید و به صورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هر چه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما ترد تر و خوشمزه تر خواهد شد.

یک ظرف پیرکس مناسب با اندازه غذا را با کره خوب چرب کنید. مواد را کم کم داخل ظرف پیرکس بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. ظرف پیرکس را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه قرار دهید. اگر روی سوفله طلایی نشده بود شعله بالایی فر را چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی سوفله طلایی شود. پس از اینکه سوفله به طور کامل پخت و پنیر رویش طلایی شد به صورت داغ سرو کنید ، سوفله اگر سرد شود طعم اصلی اش را از دست می دهد.