کیک شنی یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود. حتما براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید چون فوق العاده خوشمزه است و بافتی نرم و عالی دارد. دلیل این نامگذاری برای کیک به دلیل روکش شیرعسلی و پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح کیک پخش میشود. این کیک شنی آسان و خوش طعم را میتوانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع کیک همراه باشید تا طرز تهیه کیک شنی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک شنی | |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | یک و نیم پیمانه (150 گرم) |
شکر | 1 پیمانه |
ماست خامه ای | 1 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چایخوری |
برای تهیه کیک شنی ابتدا باید برای اینکه کیک پف بیشتری داشته باشد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم.اگر زمان کافی برای این کار ندارید زرده و سفیده را با هم استفاده کنید.
سفیده ها را با هم زن خیلی خوب بزنید تا سفیده مثل کف شود و حجمش دو برابر شود. طوری که وقتی ظرف را بر می گردانیم از ظرف نریزد. وقتی سفیده ها آماده شد آن را داخل یخچال بگذارید تا آب نیندازد. زرده ها را هم با شکر مخلوط کنید و با کمک هم زن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس ماست خامه ای و روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرفی جدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید.
بعد از این که آرد را الک کردید آن را آرام آرام به مواد کیک شنی اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن بکنید. حالا سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به موادتان اضافه کنید. وقتی سفیده ها را اضافه می کنید باید مواد را آرام و در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.قالب کیک را آماده کنید و داخل آن را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت قرار دهید. هنگامی که کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کمی خنک شود. برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید یک خلال دندان تمیز داخل کیک فرو ببرید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود کیک حاضر است.
برای تزیین رویه کیک شنی به روش زیر عمل کنید :
مقداری شیر عسلی را روی کل سطح کیک بمالید و کمی پودر نارگیل رویش بپاشید.
گالری عکس پروفایل اربعین در سایت رز سرخ
تمام یاس هایت را به شام از کربلا بردم
چو برگشتم برایت یک چمن نیلوفر آوردم
مسافر از برای یار سوغات آورد اما
من از شام بلا داغ سه ساله دختر آوردم...
اربعین حسینی تسلیت باد
اربعین است اربعین کربلاست / هر طرف غوغایی از غم ها به پاست
گویی از آن خیمه های نیم سوز / خود صدای العطش آید هنوز
فرا رسیدن اربعین حسینی تسلیت باد
به یاد کربلا دل ها غمگین است
دلا خون گریه کن چون اربعین است
اربعین حسینی برشما تسلیت باد
السلام ای وادی کربلا
السلام ای سرزمین پر بلا
السلام ای جلوه گاه ذوالمنن
السلام ای کشته های بی کفن
اربعین حسینی برشما تسلیت باد
درسی که اربعین به ما می دهد
زنده نگهداشتن یادِ حقیقت و خاطره ی شهادت
در مقابل طوفان تبلیغات دشمن است
بــاز دگر بـاره رســیــد اربـعـیــن
جوش زند خـون حـسـیـن از زمیــن
شـد چـهـلـم روز عــزای حـسـیــن
جــان جــهــان بـــاد فدای حـسین
بسوز ای دل که امروز اربعین است
عزای پور ختم المرسلین است
قیام کربلایش تا قیامت
سراسر درس، بهر مسلمین است
اربعین حسینی تسلیت باد
بنازم آنکه دایم گفتگوی کربلا دارد
دلی چون جابر اندر جستجوی کربلا دارد
به یاد کاروان اربعینی با گریه می گوید
همی بوسم خاکی را که بوی کربلا دارد
اربعین آمد و اشکم ز بصر می آید
گوییا زینب محزون ز سفر می آید
باز در کرب و بلا شیون و شینی برپاست
کز اسیران ره شام خبر می آید
جابر این جا حرم محترم خون خداست
هر طرف سیر کنی جلوه ی مصباح هداست
غسل از خون جگر کن که مزار شهداست
سر و دست است که از پیکر صد پاره جداست
اربعین حسینی تسلیت باد
عکس لباس بافتنی دخترانه در سایت رز سرخ
گالری عکس لباس بافتنی پسرانه ، دخترانه و نوزادی برای فصل زمستان
مدل پیراهن بافتنی دخترانه بسیار زیبا و جدید
مدل لباس بافت دخترانه ، نوزادی و پسرانه
آموزش کامل و تصویری از لباس بافتنی نوزاد
آموزش لباس بافتنی پسرانه ، نوزادی و دخترانه در سایت رز سرخ
مدل های زیبا و جدید از لباس بافتنی نوزادی ، پسرانه و دخترانه
مدل های متنوع و بسار شیک از لباس بافتنی پسرانه
ژورنال شیک ترین و جدیدترین لباس بافتنی نوزادی برای زمستان
ژورنال زیباترین و جدیدترین مدل بافتنی دخترانه ، لباس و کلاه شال
دنت یکی از دسرهای خوشمزه ای است که همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند. نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. به شما پیشنهاد می کنیم که این نوع دنت که طعمش با طعم دنت های کارخانه ای مو نمی زند را حتما امتحان کنید. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع دسر همراه باشید تا طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه دنت شکلاتی خانگی | |
پودر کاکائو | یک سوم پیمانه (50 گرم) |
شیر | 1 پیمانه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 120 گرم |
شکر | 60 گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
برای تهیه دنت شکلاتی ابتدا در ظرفی شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید. سپس شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا جایی که گلوله ای در مخلوطمان باقی نماند.
مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید. اگر داخل مواد گلوله ایجاد شد در آخر مواد را از صافی رد کنید تا یکدست شود. بعد از اینکه دنت به غلظت دلخواهتان رسید آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس دنت شکلاتی را در یخچال و ظرف در بسته نگهداری کنید.
در صورت تمایل می توانید دنت را در قالب بریزید و بعد از سفت شدن آن را برگردانید و با ترافل های رنگی آن را تزیین کنید.
سوفله اسفناج یکی از انواع سوفله هاست که به خاطر طعم خوبی که دارد در فهرست غذایی ما ایرانیان قرار گرفته است. سوفله ها به دلیل اینکه سطح شان را پنیر فرا می گیرد شباهت زیادی به پیتزا دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای 4 نفر سوفله اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوفله اسفناج در ادامه با رز سرخ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج | |
اسفناج | 300 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
کره | 100 گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
شیر سرد | 1 لیوان |
آرد | یک چهارم پیمانه |
پنیر پامزان | 1 لیوان |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
برای تهیه سوفله اسفناج ابتدا باید فر را روشن کنیم تا هنگام آماده شدن غذا برای گرم شدن فر معطل نشویم ، برای این منظور فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد معادل 350 درجه فارنهایت روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
در ادامه اسفناج ها را بشویید و پس از آبکشی و خشک شدن به صورت ریز خرد کنید. برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
پس از اینکه مواد یکدست شدند ، شیر را کم کم اضافه کنید و با قاشق با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد آنرا از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید به طوری که وقتی کاسه را بر میگردانید سفیده تخم مرغ از داخل کاسه نریزد.
سفیده ها را کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید و به صورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هر چه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما ترد تر و خوشمزه تر خواهد شد.
یک ظرف پیرکس مناسب با اندازه غذا را با کره خوب چرب کنید. مواد را کم کم داخل ظرف پیرکس بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. ظرف پیرکس را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه قرار دهید. اگر روی سوفله طلایی نشده بود شعله بالایی فر را چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی سوفله طلایی شود. پس از اینکه سوفله به طور کامل پخت و پنیر رویش طلایی شد به صورت داغ سرو کنید ، سوفله اگر سرد شود طعم اصلی اش را از دست می دهد.