با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه شربت تخم شربتی را برایتان آموزش دهیم. تخم شربتی گیاهی خودرو است که خیلی شبیه به ریحان می باشد ولی برگها و تخمهای ریزتری دارد . به علت ترکیبات لعاب داری که دارد برای استفاده در شربت بسیار مناسب است . تخم شربتی فواید و خاصیت های زیادی دارد. از مهمترین خاصیت تخم شربتی ضد عطش بودن و کمک به کاهش وزن است . دانه های این گیاه بدون کالری هستند. در کنار این خواص دانه های تخم شربتی برای افرادی که فشار خون دارند هم مناسب است و باعث تعادل در فشار خون می شود. تخم شربتی منبع فوق العاده کلسیم هستند به طوری که ۶ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم میشناسید باید بدانید که تخم شربتی دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و ۳ برابر بیشتر از اسفناج آهن دارد.
مواد لازم برای تهیه شربت تخم شربتی | |
تخم شربتی | 2 قاشق غذا خوری |
آب | 2 لیوان |
آبلیمو | 3 قاشق غذا خوری |
شکر یا عسل | به میزان دلخواه |
برای تهیه شربت تخم شربتی اول باید دانه های تخم شربتی را تمیز بشورید . برای انجام این کار دانه ها را در یک کاسه گود بریزید و روی آن آب بگیرید بعد از گذشت چند دقیقه آب کاسه را چندین مرتبه عوض کنید تا شن های ریز از ظرف خارج شوند. برای مدت 10 دقیقه دوباره دانه ها را بخیسانید تا لعاب دار شوند و یک ماده مثل ژله دور تخم شربتی ایجاد شود.
حالا دانه های تخم شربتی را داخل پارچ بریزید و آب را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه شربت را شیرین کنید و در آخر هم آبلیمو را اضافه کنید و شربت را مخلوط کنید . در صورت تمایل می توانید از مقداری گلاب داخل شربت استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ را برایتان آموزش دهیم. ته چین یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که بیشتر در مهمانی ها و جشن ها در کنار غذای اصلی سرو می شود و واقعا خوشمزه است . البته درست کردنش هم یک سری فوت و فن داره که اگه رعایت نشه ته چین از هم باز می شود و ظاهرش خراب می شود. در این دستور ما از قارچ هم برای خوشمزه تر شدن استفاده کرده ایم ولی شما می توانید قارچ را حذف کنید.
با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید ته چین مرغ درست کنید. در ریختن ماست دقت کنید نباید موادتان شل و آبکی شود.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ | |
برنج | 3 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 200 گرم |
ماست | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
مراحل تهیه ته چین مرغ به این صورت است که ابتدا باید برنج را به هر روشی که دوست دارید (کته یا برنج آب کش شده) بپزید. می توانید اگر مقداری برنج پخته شده در یخچال دارید از آن استفاده کنید.
سینه مرغ را با یک لیوان آب و نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود. بعد استخوانهای آن را بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا آبشان کشیده شوند.
در کاسه ای زرده های تخم مرغ را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید سپس ماست و زعفران دم کشیده و ادویه ها را هم اضافه کنید. نصفی از مرغ و همه برنج پخته شده را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید . قابلمه نچسبی انتخاب کنید و مقداری روغن کف قابلمه بریزید و دیواره های قابلمه را هم چرب کنید . حالا یک لایه از مخلوطی که درست کرده اید بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا به هم بچسبند. بعد یک لایه قارچ و مرغ را روی آن بریزید و روی آن دوباره از مخلوط تخم مرغ و ماست بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. حرارت ته چین را کم کنید و یک شعله پخش کن زیرش قرار دهید تا دم بکشد و طلایی شود.
زیباترین اشعار عاشقانه و احساسی برای همسر و عشق زندگی با موضوعات ابراز عشق، دلتنگی ، دوری و جدایی، دلشکسته بودن و شعرهای عاشقانه زیبا و رمانتیک از شاعران مشهور ایران و جهان. شعر عاشقانه هرچه کوتاهتر باشد، زودتر میتواند در دل جای بگیرد؛ آسانتر حفظ شود و در خاطر معشوق بماند
[dropcap][/dropcap]
بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دل
بی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دل
این غم، که مراست کوه قافست، نه غم
این دل، که توراست، سنگ خاراست، نه دل
[dropcap][/dropcap]
تو را دوست دارم
بدون آن که علتش را بدانم
محبتی که علت داشته باشد
یا احترام است یا ریا …
[dropcap][/dropcap]
از چهره ى تو
چیز زیادى یادم نیست
جز این که
اقیانوس آرامى
ریخته بود بین چشمهات
و روى طراوت لب هات
زمزمه ى تردى بود
که گنگم مى کرد
و نمى گذاشت
از چهره ى تو چیز زیادى
یادم باشد
[dropcap][/dropcap]
زیر باران بیا قدم بزنیم
عمر شب را شبی رقم بزنیم
خستهایم از سکوت حنجرهها
زیر باران بیا که دم بزنیم
[dropcap][/dropcap]
خورشید را باور دارم
حتی اگر امروز درخشش را نبینم
عشق را باور دارم
حتی اگر ذره ای به چشم اید
او را باور دارم
حتی اگر همینک صدایش را نشنوم
[dropcap][/dropcap]
یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود
یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است
زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق
در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است
یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست
عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است
[dropcap][/dropcap]
عاشقی را چه نیاز است به توجیه و دلیل
که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی
[dropcap][/dropcap]
هر شب به تو با عشق و طرب میگذرد
بر من زغمت به تاب و تب میگذرد
تو خفته به استراحت و بی تو مرا
تا صبح ندانی که چه شب میگذرد
[dropcap][/dropcap]
اشک رازیست
لبخند رازیست
عشق رازیست
اشکِ آن شب لبخندِ عشقم بود
[dropcap][/dropcap]
شب وقتی زیبا است که بدانی
یک نفر، یک جایی از این دنیا
با تصویرسازی آغوش تو به خواب رفته است
و چه زیباتر میشود وقتی که آن یک نفر
همانی باشد که تو هم هرشب
در خیال خودت در آغوشش میگیری
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک آلبالو را برایتان توضیح دهیم. در اوایل فصل تابستان که آلبالو های تازه به بازار می آیند بهترین فرصت برای درست کردن این کیک است. البته در فصل های دیگر هم می توانید این کیک را با آلبالو ترش ، مربا آلبالو یا آلبالویی که در فریزر نگه داری کرده اید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو | |
تخم مرغ | 3 عدد |
آلبالو | 200 گرم |
آرد | 200 گرم (تقریبا 1 و نیم لیوان) |
شکر | 1 لیوان |
ماست شیرین | نصف لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
روغن | نصف لیوان |
مراحل تهیه کیک آلبالو به این صورت است که ابتدا شما باید زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرف جدا بریزید. انجام این کار به خاطر پف کردن بیشتر کیک است اگر زمان زیادی ندارید می توانید زرده و سفیده را با هم بریزید.
سفیده تخم مرغ را با همزن 10 دقیقه بزنید تا حجمشان دو برابر شود و مثل کف شود.بعد از اینکه سفیده ها را هم زدید آن را در یخچال بگذارید.
وانیل را به زرده ها اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا زرده ها کرم رنگ و کشدار شوند. حالا روغن و شکر را هم به زرده ها بیفزاید و مخلوط کنید تا یکدست شود. ماست را هم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.به جای ماست می توانید از همان مقدار شیر استفاده کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتما 3 بار الک کنید.علت الک کردن آرد این است که دیگر در کیک تان گلوله گلوله نمی شود و بافت کیک تان لطیف تر می شود. حالا مخلوط آرد را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و فقط در یک جهت کیک را هم بزنید. در آخرین مرحله سفیده ها را از یخچال بیرون بیاورید و به مایه کیک اضافه کنید . وقتی سفیده ها را اضافه کردید دیگر نباید خیلی کیک را هم بزنید چون پف کیک می خوابد.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. نصفی از مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و روی آن را یک لایه آلبالو بدون هسته بچینید حالا بقیه مایه کیک را بریزید و آن را برای مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. اگر از آلبالوی تازه استفاده می کنید کمی آن ها را در مخلوط آب و شکر بپزید تا نرم شود.
برای اطمینان از اینکه کیک پخته است یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته است در غیر این صورت کیک به مدت بیشتری برای پختن احتیاج دارد. در آخر هم روی کیک را با خامه فرم گرفته شده و آلبالو تزیین کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش داوود پاشا را برایتان توضیح دهیم. خورش داوود پاشا ترکیه ای است و به فسنجان ترکیه ای هم معروف شده است چون تقریبا مواد و ظاهرش مثل فسنجون هست ولی گردو در این غذا نیست.
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو گرم |
پیاز | 2 عدد |
رب انار | 3 قاشق غذا خوری |
پودر نعناع خشک | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
مراحل تهیه خورش داوود پاشا به این صورت است که شما ابتدا باید یکی از پیاز ها را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید سپس کمی نمک و زردچوبه به گوشت بزنید و با دست شروع به ورز دادن گوشت بکنید. از گوشت قلقلی هایی با اندازه متوسط درست کنید و آن ها را کنار بگذارید تا به سراغ خورش برویم.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیاد تفت دهید تا سرخ و طلایی شود سپس گوشت های قلقلی را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. حتما گوشت ها را تفت دهید تا در هنگام پخته شدن از هم وا نروند .
پودر نعنا ، رب انار و ادویه ها را هم اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی خورش بریزید. حرارت خورش را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد از گذشت یک ربع حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و غلیظ شود. بهتر است برای اینکه عطر نعنا بیشتر بپیچد آن را کمی تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید.
خورش را پس از جا افتادن از روی حرارت بردارید و با برنج میل کنید.