طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده و بسیار خوشمزه با پنیر پیتزا

طرز تهیه توپک مرغ پنیری

توپک مرغ ، توپک مرغ پنیری ، طرز تهیه توپک مرغ پنیری

توپک مرغ پنیری غذایی که مورد علاقه بچه ها و بزرگتر ها است. خیلی هم درست کردنش آسونه و به مواد زیادی هم احتیاج نداره و می تونید برای عصرونه یا شام درستش کنید. فقط باید از سینه مرغ چرخ کرده استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از مقداری فلفل دلمه ای رنده شده هم در ترکیب گوشت استفاده کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه توپک مرغ پنیری را برایتان آموزش دهیم.

 مواد لازم برای تهیه توپک مرغ پنیری
سینه مرغ چرخ کرده1  عدد
جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا200 گرم
پیاز رنده شده1 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیربه میزان لازم

طرز تهیه توپک مرغ پنیری

مراحل تهیه توپک مرغ پنیری به این صورت است که ابتدا شما باید مرغ چرخ شده را در ظرفی بریزید سپس پیاز رنده شده را روی مرغ بریزید و مخلوط کنید. با پشت قاشق کمی مخلوط مرغ و پیاز را فشار دهید تا کاملا آب پیاز گرفته شود.

نمک و فلفل و ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن مخلوط کنید. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد را بردارید و کف دستتان پهن کنید و اندازه نصف قاشق پنیر پیتزا روی گوشت بریزید. حالا به دست سعی کنید تا مرغ را روی پنیر پیتزا قرار دهید و توپک ها را ببندید . در این مرحله مواظب باشید تا پنیر پیتزا کاملا وسط گوشت پنهان شود وگرنه در حین سرخ کردن ، پنیر آب می شود و به بیرون می ریزد و ظاهر غذا خراب می شود.

حالا توپک مرغ پنیری را برای مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا روغن داغ شود. وقتی حسابی داغ شد توپک ها را داخل تابه سرخ کنید طوری که همه جای توپک ها سرخ و طلایی شوند.

این توپک های خوشمزه را در بشقابی بچینید و با سس کچاپ آن را تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید بسیار خوشمزه و راحت برای مهمانی ها

طرز تهیه سالاد کلم سفید

سالاد کلم سفید ، سالاد کلم سفید و ذرت ، طرز تهیه سالاد کلم سفید

با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد کلم سفید را برایتان آموزش دهیم.سالاد کلم سفید طعم فوق العاده ای دارد و به همین خاطر است که طرفداران زیادی هم دارد.اگر به منوهای رستوران ها نگاه کنید متوجه می شوید که سالاد کلم سفید پایه ثابت تمام منو ها هست. این سالاد از کلم سفید و کشمش و هویج و سس مایونز تشکیل شده است و بسته به ذائقه تان می توانید مواد دیگری مثل جعفری خرد شده ، مغز گردو ، کلم قرمز را هم به ترکیب این سالاد اضافه کنید.حتی می توانید به جای ترکیب سس و ماست از سس های دیگر مخصوص سالاد استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم سفید
کلم سفید1 عدد
هویج2 عدد
کشمش پلویی200 گرم
ذرت نصف پیمانه
سس مایونز3 قاشق غذا خوری
ماست2 قاشق غذا خوری
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کلم سفید

مراحل تهیه سالاد کلم سفید به این صورت است که شما اول باید کلم سفید را به کمک چاقوی تیز و تخته ساطور به صورت نوارهای خیلی باریک خرد کنید. ریز خرد کردن کلم تاثیر زیادی روی زیبایی سالادتون داره.

بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید آن ها را در آب مدتی بخیسانید و چند مرتبه آبکشی کنید تا حسابی تمیز شوند. بگذارید آب کلم ها خشک شود تا آب داخل ظرف سالاد جمع نشود.

وقتی مطمئن شدید کلم ها خشک شدند آنها را درون ظرف مخصوص سالاد بریزید و هویج ها را با رنده درشت روی کلم ها رنده کنید. بعد کشمش و ذرت را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.البته بهتر است کشمش ها را 5 دقیقه داخل آب خیس کنید تا نرم شوند. سالادتان آماده است و حالا باید مشغول کار اصلی یعنی درست کردن سس شویم.

در ظرفی ماست و سس مایونز را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.می توانید از 1 قاشق غذاخوری شکر هم بسته به ذائقه تان در سس استفاده کنید.وقتی سس آماده شد آن را روی سالاد بریزید و همه جای سالاد پخش کنید.روی سالاد سلفون بکشید و آن را برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد سالاد برود.