در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه کراکت بادمجان را آموزش می دهیم.
بادمجان :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 2 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 1 حبه
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده (یا پنیر پیتزا) :♥: نصف لیوان
خرده نان :♥: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه کراکت بادمجان به این صورت است که
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و در مقدار خیلی کمی روغن سرخ کنید فقط در حدی باشد که بادمجان ها نرم شوند.
می توانید بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه درون ماکرووفر قرار دهید تا حرارت ببینند و نرم شوند.
هنگامی که بادمجان ها نرم شدند آنها را با گوشکوب کاملا له کنید.
پیاز و سیر را درون بادمجان رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.
تخم مرغ ها را درون مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خرده های نان ، جعفری خرد شده ، پنیر پیتزا ، نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید.
هنگامی که روغن حسابی داغ شد با قاشق از کراکت بادمجان بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند یا می توانید آن ها را قالب بزنید و بعد سرخ کنید.
هنگامی که یک طرف کراکت ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کراکت بادمجان سرخ شود.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه بقچه بادمجان • طرز تهیه یتیمچه بادمجان • طرز تهیه بورانی بادمجان • طرز تهیه اردور بادمجان • طرز تهیه بادمجان سوخاری
مدل شال و کلاه بافتنی پسرانه در سایت رز سرخ
مدل شال و کلاه بافتنی برای فصل زمستان
مدل شال و کلاه بافت پسرانه بسیار شیک و جدید
عکس شال و کلاه بافتنی پسرانه برای فصل زمستان
مدل شال و کلاه بافتنی بچگانه بسیار شیک و جدید
مدل شال بافتنی پسرانه ، نوزادی ، دخترانه
مدل شال و کلاه بافتنی نوزادی ، پسرانه ، دخترانه
جدیدترین مدل های شال و کلاه بافتنی پسرانه برای فصل پائیز و زمستان
ژورنال شیک نرین مدل شال و کلاه پسرانه بچه گانه
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه بقچه بادمجان را آموزش می دهیم.
بادمجان :♥: 1 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 2 عدد
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد
رب گوجه فرنگی :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری به این صورت است که ابتدا باید
بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازک برش دهید.
سپس به مدت 1 ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان از بین برود و در حین سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.
بعد از این مدت بادمجانها رو آبکشی کنید و بگذارید تا خشک شوند بعد در روغن داغ سرخ کنید.
یکی از پیازها را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
مقداری نمک و ادویه دلخواه به گوشت بزنید و با دست گوشت را ورز دهید.
به اندازه یک گردو از گوشت ها را بردارید و آن ها را قلقلی کنید سپس در کمی روغن تفت دهید تا سرخ و پخته شوند.
برای درست کردن بقچه بادمجون 2 تا از برش های بادمجان را بردارید و آن ها را مثل بعلاوه روی هم بذارید.
یکی از گوشت های قلقلی را دقیقا وسط دو بادمجون بگذارید و بادمجان ها را روی هم تا کنید.
به این صورت که ابتدا بادمجان زیری رو تا کنید بعد بادمجون رویی را روی آن تا کنید و با کمک یک خلال دندون اونو محکم کنید.
بقچه ها را باید داخل سس بگذاریم تا خوب پخته شوند.
برای تهیه سس یک عدد از پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
رب گوجه را هم در روغن تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
بعد گوجه ها را نصف کنید و در تابه روی پیاز ها بریزید.
مقداری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
سپس بادمجان های بقچه شده را به مدت نیم ساعت درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم پخته شوند.
بعد از پخت آن را در ظرفی چیده و با سلیقه خودتان تزئین کنید.
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه در سایت رز سرخ
مدل شال و کلاه بافتنی برای فصل زمستان
مدل شال و کلاه بافت دخترانه بسیار شیک و جدید
عکس شال و کلاه بافتنی دخترانه برای فصل زمستان
مدل شال و کلاه بافتنی بچگانه بسیار شیک و جدید
عکس شال و کلاه بافتنی دخترانه ، پسرانه ، نوزادی
مدل شال و کلاه بافتنی نوزادی ، پسرانه ، دخترانه
جدیدترین مدل های شال و کلاه بافتنی دخترانه برای زمستان
ژورنال شیک نرین مدل شال و کلاه دخترانه بچه گانه
مدل شال و کلاه بافتنی پسرانه ، دخترانه ، نوزادی
عکس جدیدترین شال و کلاه بافتنی نوزادی دخترانه
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی را آموزش می دهیم.
قارچ شکم پر کبابی تقریبا شبیه دلمه قارچ می باشد ولی در دلمه قارچ کمی مواد بیشتری استفاده شده است.
قارچ :♥: 10 عدد
سوسیس یا ژامبون :♥: 250 گرم
سیر :♥: 2 حبه
کره :♥: 120 گرم
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :♥: به میزان لازم
خرده نان :♥: 1 لیوان
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردجوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی به این صورت است که ابتدا باید
پایه های قارچ ها را جدا کنید و آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
سوسیس یا ژامبون را هم نگینی خرد یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.
سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید به طوری که قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشند.
سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.
سینی را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچ ها آب و طلایی شوند.
به جای سوسیس و ژامبون از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.