در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان دانلود فونت بسم الله الرحمن الرحیم را آماده کرده ایم.
بسم الله الرحمن الرحیم برای word
دانلود فونت بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم با فونت های مختلف
دانلود بسم الله الرحمن الرحیم برای پایان نامه
زیبا نویسی بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: دعایی که ابتدایش بسم الله الرحمن الرحیم باشد، رد نمیشود. (الدعوات ص. ۵۲)
امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) میفرمایند:
هر بندهای بخواهد چیزی بخواند یا کاری انجام دهد و «بسم الله الرحمن الرحیم» بگوید در کارش برکت داده میشود. (تفسیر امام عسکری علیه السلام ص. ۲۵)
پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
هر که در ابتدای وضویش «بسم الله الرحمن الرحیم» بگوید همهی اعضایش از گناهان پاک میشود. (وسائل الشیعه ج. ۱ ص. ۳۹۸)
امام کاظم (علیه السلام) فرمودند:
هر کس دچار کاری شود که غمگینش کند یا ناخوشایندی ناراحتش کند و او سرش را به سوی آسمان بلند کره و سه بار «بسم الله الرحمن الرحیم» بگوید، خداوند گره از کارش بگشاید و غمش را بزداید. (مکارم الاخلاق ص. ۳۴۷)
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
هر کس «بسم الله الرحمن الرحیم» را قرائت کند خداوند به ازای هر حرف آن، چهار هزار حسنه برایش مینویسد و چهار هزار گناه از او پاک میکند و چهار هزار درجه او را بالا میبرد. (بحار ج. ۸۹ ص. ۲۵۸)
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) میفرمانید:
هر کار با ارزشی که با «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز نشود به پایان نمیرسد و ناقص است. (بحارالانوار ج. ۷۳ ص. ۳۰۵)
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه شکلات قلبی ولنتاین را آموزش می دهیم.
آرد شیرینی :♥: 1 پیمانه (معادل 150 گرم)
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
پودر قند :♥: 50 گرم
وانیل :♥: نوک قاشق چایخوری
کره :♥: 100 گرم
شکلات تخته ای :♥: به میزان لازم
نمک :♥: نوک قاشق چایخوری
در صورت تمایل می توانید از مقداری پودر کاکائو (نصف پیمانه) در موادتان استفاده کنید تا شکلات کاکائویی هم داشته باشید.
برای تهیه شکلات قلبی ابتدا باید کره را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود.
با استفاده از همزن برقی کره را مخلوط کنید سپس پودر قند را به کره اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم زن هم بزنید.
حالا زرده تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و مجددا شروع به هم زدن کنید.
وانیل را هم به زرده اضافه کنید تا بوی خامی زرده تخم مرغ را بگیرد.
نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.
وقتی آرد را الک کردید آن را آرام به مخلوط اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن کنید.
باید خمیری نرم و لطیف به دست بیارید.
دست هایتان را تمیز بشورید و با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
بعد از ورز دادن روی خمیر را یک پلاستیک فریزر بکشید و آن را به مدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از این مدت روی میز کارتان کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح قرار دهید و با وردنه شروع به باز کردن خمیر کنید.
قطر خمیر باید به اندازه نیم سانت برسد.
خمیر را با قالب های مورد نظرتان برش دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
خمیر های قالب زده را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و آن را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید.
شکلات تخته ای را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم یا قرار دادن ظرف روی کتری)ذوب کنید.
وقتی شکلات ها را از فر بیرون آوردید اجازه دهید کمی خنک شود سپس روی آن ها شکلات آب شده بریزید.
برای تزیین شکلات ولنتاین کمی ترافل رنگی روی آن ها بپاشید.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه سوپ شیر را آموزش می دهیم.
سوپ شیر یکی از سوپ های معروف در سراسر جهان است.سوپ شیر انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد. محبوب ترین نوع سوپ شیر ، سوپ شیر به همراه جو پرک یا جو پوست کنده است که طعم بسیار خوبی دارد که تقریبا همه آنرا می پسندند. سوپ شیر که به سوپ سفید معروف است را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و دوست داشتنی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر ساده | |
جو | 100 گرم |
سینه مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 لیتر |
سبزی سوپ (یا فقط جعفری) | 200 گرم |
قارچ | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
خامه | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه سوپ شیر خوشمزه ابتدا باید جو را بخیسانیم تا نرم شود.
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید و با کره تفت دهید تا فقط کمی نرم شود.
هویج را به صورت نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.
حالا جو را با 3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید.
سینه مرغ را هم داخل سوپ بیندازید تا با مواد پخته شود.
بعد از نیم ساعت که مرغ پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.
مرغ ریش شده را به همراه شیر و سبزی خرد شده به سوپ اضافه کنید و مخلوط کنید.
قارچ ها را بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید سپس به سوپ اضافه کنید.
حالا باید زمان بدهید تا سوپ غلیظ شود.
در تهیه سوپ شیر باید به این نکته توجه داشته باشید که شیر نباید سرد باشد چون باعث بریده شدن سوپ می شود.
بعد از اینکه سوپ جا افتاد مقداری خامه (در صورت تمایل) به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از یک ربع سوپ را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
سوپ شیر باید کمی غلیظ باشد و نباید آبکی باشد.
در تهیه این سوپ می توانید فقط از جعفری خرد شده استفاده کنید و آن را در اواخر پخت اضافه کنید.
اضافه کردن مقداری ذرت هم در اواخر پخت طعم سوپ را بی نظیر می کند.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه کباب بناب آذربایجان را آموزش می دهیم.
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
کباب بناب، قدمتی تقریبا ۷۷ ساله دارد و برای اولین بار مش صمد آشپزباشی که آن زمان در راسته بازار شهرستان بناب مغازه داشته، از این نوع کبابها طبخ میکرده است.
گوشت گوسفند پر چرب (ترجیحا قلوه گاه) :♥: یک کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
برای تهیه کباب بناب ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید و آن ها را نگینی خرد کنید.
پس از ساطوری کردن پیاز یک کیلو گوشت گوسفندی را دو بار با چرخ گوشت چرخ کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید و کم کم پیاز را به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را روی گوشت بپاشید.
دستانتان را تمیز بشورید و گوشت و پیاز را ورز دهید تا خوب پیاز به خورد گوشت برود و با گوشت کاملا آمیخته شود وقتی که مواد با هم انسجام پیدا کردند و گوشتها از هم جدا نمیشد روی کاسه یک سلفن بکشید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید تا گوشت استراحت کنید (نیاز به اینکه در یخچال بگذارید نیست).
پس از گذشت استراحت گوشت سیخ ها را جلو دستتان بگذارید و یک کاسه آب گرم را نیز کنار دستتان بگذارید و ابتدا دست راستتان را در آب گرم بزنید و اندازه یک کوفته از گوشت را بردارید و در دستتان به گوشت حالت بدید و سیخ را در دست چپ نگه دارید .
به دو شکل میتوانید کباب را سیخ کنید یکی اینکه از بغل وارد سیخ کنید و یا اینکه گوشت را وارد سیخ کنید که این روش به نظر راحت می آید و خیلی خوب گوشت در سیخ میماند.
البته هنگام فرو کردن گوشت در سیخ ممکن است کمی گوشت در نوک سیخ بماند با دست گوشتهای مانده را به سمت پایین بکشید زیرا هنگامی که بخواهید کباب را از سیخ در بیاورید دچار مشکل خواهید شد و ممکن است کباب خرد شود و بریزید.
آرام آرام گوشت را در سیخ پخش و پهن کنید تا یک دست شود.
در آخر با انگشت اشاره و انگشت کناریش با فاصله شیارهایی در گوشت ایجاد کنید ،ممکن است سیخ در بین شیارهای ایجاد شده مشخص شود هیچ اشکالی ندارد با حرارتی که در آتش است این نقاط به یکدیگر میچسبند.
ابتدا منقل را آماده کنید. باید آتش شما در ابتدا که سیخ ها را روی اون قرار دهید در بالاترین درجه حرارت باشد و زغال ها را بصورت مساوی در منقل پخش کنید و پس از دو دقیقه که سیخ ها رو روی آتش میگذارید باید تغییر رنگ داده باشد و کرم رنگ شود و کبابها رو برمیگردانید تا طرف دیگر نیز کرم رنگ شود.
هر چند دقیقه یکبار یکی از سیخ ها را ببینید که کباب ها نسوزد اگر کباب شده بود سیخ را برگردانید تا طرف دیگر نیز کباب شود . با چاقو میتوانید از انتهای کباب کمی ببرید و بخورید تا متوجه شوید که کباب کاملا پخته شده یا نه.
به دلیل پیازی که در کباب بناب استفاده شده است ممکن است کمی آب پیاز در بیاید نگران نباشید زیرا این مورد باعث میشود که طعم کباب بهتر شود.
پس از پخت ، کبابها را در وسط نان بگذارید و از سیخ ها خارج کنید و مانند دیگر کباب های معروف مثل کباب کوبیده یا جوجه کباب با نان سنگک و ریحان و یا گوجه کبابی و پلو این کباب سالم را نوش جان کنید.
گالری عکس پروفایل دخترانه در سایت رز سرخ
زن طراوت زندگی نیست . . .
زن روغن مابین چرخ دنده های نخراشیده ی زندگی نیست . . .
زن بخش مهمی از زندگی نیست . . .
زن مُسکن دردهای زندگی مرد نیست . . . . . .
زن
تمــــــــــامِ تمــــــــــــامِ تمــــــــــام زندگی مرد است . .
مرا دختر خانـــــــوم می نامند…
مضمونی که جذابـــیتش نفـــس گیــراست…
دنیــــای دختــرانـــه من ..
نه با شمــــع…نه با عروســـک معنـــا پیدا نمیکنـــد…
و نه با اشک و افســـــــــــــــــون…
امــــــــا;تمــــــام اینها را در برمیگیرد…
مــــــــــــــــــــــــن …
نـــه ضعیفم..نه ناتـــــــــوان…
چــرا که خداونـــد مرا بدون خشونـــت و زور و بازو میـــپسندد…
اشــــک ریختن ضعـــف من نیــــسـتـ…
قـــدرت روح مـــــن اســت
دختر یعنی لبخند در هجوم گریه ها، آرامش وقت بی قراری ها، عاشقانه ای هنگام غروب،
دختر یعنی تفسیر جمله ی “دوستت دارم” یعنی خدا هم زیباست، عجب نقاشی خوبی است
دختر یعنی دختر، مادر، معصومیت تا بی نهایت…
دختر که باشی،
خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی
که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده
به گوش انداخته اید
همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شود
و خنده ی از ته دل امانش را می برد.
گالری عکس پروفایل دخترونه
دخـــــــــتر که باشی هــــزار بار هم که بگـــــوید:
دوســــــتت دارد!
باز هم خــــــواهی پرســــید:
دوســــــــتم داری؟
و ته دلت همیشــــــه خواهــد لــرزید!
دخـــــــــتر که باشـــــی هر چقـــدر هم که زیبا باشـــــی
نگــــران زیـــباترهایی میشـــوی که شـــاید عاشــــقش شوند!
هروقــــت که صـــــدایت میکند: خـــوشـــــــــــگلم
خـــــدا را شکر میکــــنی که در چشــــمان او زیبـــــایی!
دست خــــــودت نیســــت…
دخـــــــتر که باشـــی همه ی دیوانگـــــــــــی های عالم را بلـــدی
هستن دخترایی که نگران پاک شدن آرایششون نیستن
چون آرایش ندارن
هستن دخترایی که وقتی یه پسر. پولدار میبینن دلشون نمی لرزه
چون دلشون دله نه ژله
هستن دخترایی که با دیدن ماشین پسرا کف نمیکنن
چون اینا دخترن نه دلستر…