در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه دسر پان اسپانیا را آموزش می دهیم.
آرد سفید :♥: نصف پیمانه
نشاسته ذرت :♥: 2 قاشق غذاخوری
شیر :♥: 1 لیتر
تخم مرغ :♥: 2 عدد
شکر :♥: 1 لیوان
پودر کاکائو :♥: 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه :♥: 1 بسته (تقریبا 150 گرم)
کره :♥: 50 گرم
وانیل :♥: نصف قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور :♥: 1 بسته
گردو و موز (به دلخواه) :♥: برای تزیین
برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در کمی شیر حل کنید و بقیه شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با شکر و وانیل خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
حالا مخلوط تخم مرغ را به آرامی به شیر روی حرارت اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود.
نشاسته ذرت حل شده در شیر را به همراه کره به مخلوط فوق اضافه کرده و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود، سپس خامه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
مقداری از مواد را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا کرمی شکلاتی رنگ درست شود و بقیه را به صورت کرم سفید رنگ نگه دارید.
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف آن را یک لایه بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از مایه قهوه ای دسر بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت بچینید.
روی بیسکویت گردو یا موز بریزید و روی آنها را کرم سفید رنگ اضافه کنید.
به همین ترتیب از ترکیب مواد به صورت لایه ای داخل ظرف بریزید تا ظرف پر شود.
لایه آخر را هم با موز و گردو و کمی پودر کاکائو تزیین کنید.
بهتر است در مرحله آخر بیسکویت چیده و روی آن را با شکلات رنده شده تزیین کنید.
روی ظرف را سلفون کشیده و برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا حسابی مزه کرم به خورد بیسکویت ها برود.
هر چه زمان ماندن دسر پان اسپانیا در یخچال بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه مسقطی گردویی را آموزش می دهیم.
نشاسته پودر شده :♥: نصف لیوان
شکر :♥: 2 لیوان
روغن مایع :♥: نصف پیمانه
گلاب :♥: 2 لیوان
آب سرد :♥: 4 لیوان
مغز گردو :♥: یک لیوان
خلال پسته :♥: به مقدار لازم
زعفران دم کرده :♥: به مقدار لازم (به دلخواه)
مسقطی سوغاتی معروف شهر شیراز است و با نام های باسلوق و راحت الحلقوم هم معروف است.
برای تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را برای مدتی خیس کنید تا ترشی آن گرفته شود.
سپس نشاسته را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود. مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.
سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید.
هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود و بوی خامی نشاسته از بین برود و خودش را بگیرد و سفت شود.
در این مرحله شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و روغن مایع را به آن اضافه کرده و روی حرارت هم می رنیم تا مخلوط قوام یابد.
20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کنید.
مدام هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.
حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود.
مواد را از روی حرارت بردارید و به صورت داغ روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر بریزید.
گردوهای خرد شده را وسط آن بریزید و آن را لوله کنید.
سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل بپوشانید و مجددا آن را با پلاستیک فریزر پوشانده و به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه سفت شد و خودش را گرفت آن را به سلیقه خود برش زده و در ظرف دلخواه بچینید.
این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
معنی :
هرچه پول و ثروت زیادتر و زندگی وسیعتر باشد دردسر و گرفتاری بیشتری هم دارد.
این ضربالمثل را معمولا در مورد افرادی به کار میبرند که به لحاظ مکنت، جایگاه و مقام مادی و معنوی در مکان رفیعی باشند. آن هم در زمانی که این افراد از زیادی سختیها در زندگی و یا کار و ... گله داشته باشند.
حکایت داستان :
یکی از پادشاهان عمرش به سر آمد و دار فانی را بدرود گفت و به سوی عالم باقی شتافت چون وارث و جانشینی نداشت وصیت کرد بامداد نخستین روز پس از مرگش اولین کسی که از دروازه ی شهر در آید تاج شاهی را بر سر وی نهند و کلیه ی اختیارات مملکت را به او واگذار کنند.
فردای آن روز اولین فردی که وارد شهر شد گدائی بود که در همه ی عمر مقداری پول اندوخته و لباسی کهنه و پاره که وصله بر وصله بود به تن داشت.
ارکان دولت و بزرگان وصیت شاه را به جای آوردند و کلیه خزائن و گنجینه ها به او تقدیم داشتند و او را از خاک مذلت برداشتند و به تخت عزت و قدرت نشاندند. پس از مدتی که درویش به مملکت داری مشغول بود.
به تدریج بعضی از امرای دولت سر از اطاعت و فرمانبرداری وی پیچیدند و پادشاهان ممالک همسایه نیز از هر طرف به کشور او تاختند. درویش به مقاومت برخاست و چون دشمنان تعدادشان زیادتر و قوی تر بود به ناچار شکست خورد و بعضی از نواحی و برخی از شهرها از دست وی به در رفت. درویش از این جهت خسته خاطر و آرزده دل گشت.
در این هنگام یکی از دوستان سابقش که در حال درویشی رفیق سیر و سفر او بود به آن شهر وارد شد و یار جانی و برادر ایمانی خود را در چنان مقام و مرتبه دید به نزدش شتافت و پس از ادای احترام و تبریک و درود و سلام گفت ای رفیق شفیق شکر خدای را که گلت از خار برآمد و خار از پایت به در آمد. بخت بلندت یاوری کرد و اقبال و سعادت رهبری تا به این پایه رسیدی!
درویش پادشاه شده گفت: ای یار عزیز در عوض تبریک تسلیت گوی آن دم که تو دیدی غم نانی داشتم و امروز تشویش جهانی!
رنج خاطر و غم و غصه ام امروز در این مقام و مرتبه صدها برابر آن زمان و دورانی است که به اتفاق به گدائی مشغول بودیم و روزگار می گذراندیم.
و پاسخ آن دوست همین بود : هر که بامش بیش برفش بیشتر.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فصل را آموزش می دهیم.
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است و مواد اصلی آن کاهو ، کلم ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند.
کاهو :♥: 1 بوته
خیار :♥: 3 عدد
گوجه :♥: 3 عدد
هویج :♥: 2 عدد
کلم قرمز کوچک :♥: 1 عدد
سس مایونز :♥: 1 پیمانه
آبلیمو یا آب نارنج تازه :♥: به میزان لازم
شکر :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
روغن زیتون :♥: به میزان لازم
برای تهیه سالاد فصل ابتدا کاهو را برگ برگ کنید و برای چند دقیقه در آب بخیسانید و سپس خوب بشورید.
کلم را هم خیلی ریز و به صورت رشته ای خورد کنید و 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکشی کنید.
یک ظرف مناسب برای تهیه سالاد انتخاب کنید.
بعد از اینکه آب کاهو رفت آن را ریز خرد کنید.
هر چه ریز تر خرد کنید زیبایی سالاد بیشتر خواهد بود.
کلم قرمز را هم به ظرف سالاد اضافه کنید.
می توانید کلم را فقط روی کاهو بریزید و یا آن را با کاهو کاملا مخلوط کنید.
اکنون خیار و گوجه را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که مد نظر خودتان است خرد کنید.
بعد از اینکه خیار و گوجه را خرد کردید آنها را هم طبق سلیقه خود در ظرف سالاد بچینید.
حالا هویج را روی سالاد رنده کنید ، طوری که خیلی درشت نباشد.
هویج با رنگ متمایز خود باعث جلوه دار شدن سالاد می شود و زیبایی آن را بیشتر می کند.
سس مایونز را در ظرفی بریزید و کمی نمک و فلفل ، روغن زیتون به همراه آبلیمو و شکر به
آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود و آن را در ظرفی بریزید تا در هنگام سرو روی سالاد ریخته شود.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه رولت الویه را آموزش می دهیم.
سالاد الویه :♥: به میزان لازم
نان باگت :♥: به تعداد لازم
ژامبون (در صورت دلخواه و برای زیبا شدن رولت ها) :♥: به میزان لازم
سس مایونز :♥: به میزان لازم
برای تهیه رولت الویه ابتدا باید الویه را از قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه الویه سیب زمینی و تخم مرغ آبپز و مرغ آبپز را کاملا با هم میکس کنید و سپس خیار شور را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.
در آخر هم سس مایونز را با مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به مواد الویه بزنید.
سرو ته نان های باگت را با چاقو ببرید و داخل نان را خالی کنید.
نان را به کمک وردنه روی سطح صاف کنید.
روی نان را کاملا به سس آغشته کنید.
ورقه های ژامبون را روی سس بچینید.(استفاده از ژامبون کاملا اختیاری است و فقط برای زیباتر شدن استفاده می شود)
روی ژامبون ها الویه را بریزید و خوب در همه جای نان پخش کنید.
نان باگت را از سمتی که دراز تر است شروع به رول کردن بکنید.
بعد از این که رول کردید نان را داخل فویل آلومینیومی قرار دهید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
در هنگام سرو نان را از یخچال بیرون بیاورید و آن را مثل رولت ببرید.
الویه فینگر فودی برای پذیرایی از مهمانان آماده است.