طرز تهیه سالاد الویه با گوشت مرغ خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی و جشن ها

طرز تهیه سالاد الویه

الویه ، سالاد الویه ، طرز تهیه سالاد الویه

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد الویه را برایتان آموزش دهیم. الویه غذایی است که همه با آن آشنایی کامل دارند و جزء غذاهای محبوب است. الویه را هم می توان به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا بر سر سفره آورد. درست کردن الویه آن هم به صورت حرفه ای و با تزیین خاص در مهمانی ها در کنار غذا یک جلوه ویژه ای به سفره تان می دهد.مواد تشکیل دهنده الویه سیب زمینی و تخم مرغ پخته به همراه گوشت مرغ و خیارشور و سس مایونز است. برخی ها در تهیه الویه از کالباس به جای مرغ استفاده می کنند ولی ما پیشنهاد می کنیم برای اینکه غذای سالم تری داشته باشید از مرغ استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
سیب زمینی4 عدد
سینه مرغ1 عدد
تخم مرغ3 عدد
خیارشور5 عدد
سس مایونزبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه

برای تهیه الویه ابتدا سیب زمینی را در آب بگذارید تا پخته شود ، تخم مرغ ها را هم در یک ظرف جداگانه بپزید.

سینه مرغ را هم با مقداری نمک و فلفل با 1 لیوان آب به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

وقتی که سیب زمینی ها پخته شدند پوست آن ها را بکنید و آن ها را با گوشکوب حسابی له کنید. تخم مرغ های پخته شده را هم بعد از پوست گرفتن روی سیب زمینی رنده کنید.

استخوان های سینه مرغ پخته شده را در بیاورید و گوشتش را ریش ریش کنید و به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

حالا خیارشور ها را روی مواد رنده کنید و اگر الویه به نمک احتیاج داشت مقداری اضافه کنید.

در آخر باید سس مایونز را به مواد اضافه کنید.هر چی سس الویه بیشتر باشد خوشمزه تر می شود پس در ریختن سس دست و دلباز باشید. در صورت تمایل می توانید سس مایونز را با مقداری آبلیمو رقیق کنید. وقتی همه مواد به سس آغشته شدند ظرف را برای مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود و بعد از این مدت داخل ظرف سروتان بریزید و با خیارشور و گوجه و نخود فرنگی تزیین کنید.

طرز تهیه پیتزا ماکارونی با قارچ و پنیر پیتزا خیلی خوشمزه و مورد علاقه بچه ها

طرز تهیه پیتزا ماکارونی

پیتزا ماکارونی ، پیتزای ماکارونی ، طرز تهیه پیتزا ماکارونی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا ماکارونی را برایتان توضیح دهیم. پیتزا ماکارونی همان مواد ماکارونی را دارد و تنها تفاوتش داشتن پنیر پیتزا و خامه است. این غذا خیلی خوشمزه تر از ماکارونی معمولی است.

در تهیه پیتزا ماکارونی هم از گوشت چرخ کرده و هم از سینه مرغ پخته شده می توانید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا ماکارونی
ماکارونی فرم دار500 گرم
گوشت چرخ کرده300 گرم
پیاز1 عدد
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
پنیر پیتزابه میزان لازم
خامه150 گرم
شیر1 لیوان
پودر آویشن و پودر سیربه میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی

مراحل تهیه پیتزا ماکارونی به این صورت است که ابتدا ماکارونی را در آب جوش بریزید و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را به پیاز اضافه کنید. حالا گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با پیاز تفت دهید تا گوشت پخته شود.فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و تفت دهید. قارچ های ورقه ای شده را اضافه کنید تا سرخ شوند و آبشان کشیده شود.

در هنگامی که قارچ را اضافه می کنید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. در آخر ماکارونی و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و برای 5 دقیقه تفت دهید بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. شیر و خامه را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید و به مواد گوشتی و ماکارونی اضافه کنید.

ظرف مخصوص فر را چرب کنید و مواد تان را داخل ظرف بریزید. حالا روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ظرف را برای مدت 40 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی شود. در صورت تمایل می توانید خامه و شیر را حذف کنید ولی باید از مقدار بیشتری پنیر پیتزا استفاده کنید تا غذا خشک نشود.

طرز تهیه چای آلبالو تازه و با خواص درمانی زیاد مخصوص فصل تابستان

طرز تهیه چای آلبالو

چای آلبالو ، دمنوش آلبالو ، طرز تهیه چای آلبالو

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه چای آلبالو و خواص این چای خوشمزه را برایتان توضیح دهیم. آلبالو علامت جوانی و نشاط است و تمام قسمتهای این میوه یعنی هسته ، دم ، برگ و ساقه کاربرد دارند. مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون را کاهش می دهد. چای آلبالو ضد حالت تهوع، فشار خون است و برای بیماری‌های کلیه و مثانه موثر می باشد. چای آلبالو بسیار آرامشبخش و خواب آور است.

مواد لازم برای تهیه چای آلبالو
آلبالوی تازهبه اندازه 1 مشت
آب2 لیوان
عسل یا شکربه میزان لازم

طرز تهیه چای آلبالو

برای تهیه چای آلبالو ابتدا آب را داخل قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .

آلبالو ها را تمیز بشورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد آن ها را داخل قوری بریزید . حرارت را کم کنید و قوری را روی سماور یا شعله پخش کن بگذارید تا چای دم بکشد. دم کشیدن چای حدود نیم ساعت طول می کشد. بعد از این مدت برای این که بفهمید چای آماده خوردن است در قوری را باز کنید اگر آلبالوها سفید رنگ شده بودند یعنی چای آماده خوردن است. برای خوردن چای 1 قاشق عسل را در چای بریزید تا شیرین شود. به جای عسل می توانید از شکر یا نبات هم استفاده کنید . حواستان باشد که چای آلبالو وقتی روی حرارت است ممکن است زود سر رود.

طرز تهیه ژله رولی با بستنی در منزل به همراه نکات ترک نخوردن ژله

طرز تهیه ژله رولی

ژله رولی ، ژله رولتی ، طرز تهیه ژله رولی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ژله رولی را برایتان آموزش دهیم. یکی از چیزهایی که به سفره تان رنگ می دهد و باعث می شود سفره زیبا و شکیل باشد ژله است مخصوصا اگر در شکل های مختلف و با سلیقه درست شود. ژله رولتی را می توانید در رنگ های مختلف درست کنید و در یک دیس بچینید تا همه را سورپرایز کنید. این نوع ژله با بستنی یا خامه تهیه می شود و به کمی حوصله نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه ژله رولی
پودر ژله (طعم و رنگ دلخواه)1 بسته
بستنی وانیلی2 قاشق غذا خوری
آب جوش1 لیوان

طرز تهیه ژله رولی

مراحل تهیه ژله رولی به این صورت است که ابتدا پودر ژله تان را در 1 لیوان آب جوش حل کنید تا یک مایع شفاف به وجود بیاید. مایع را کنار بگذارید تا خنک شود. بستنی را هم باید از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شود.

حالا بستنی را به ژله اضافه کنید. در این مرحله نباید خیلی بستنی را در ژله هم زد این کار باعث می شود در آخر ژله به دست آمده تک لایه می شود.

یک سینی مستطیلی انتخاب کنید و کف آن را با سلفون بپوشانید طوری که لبه های آن هم پوشیده شود. ژله بستنی را داخل سینی بریزید و سینی را با احتیاط داخل یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.

در هنگامی که سینی را داخل یخچال می گذارید خیلی مواظب باشید تا بستنی در یک طرف سینی جمع نشود چون در رول کردن ژله به مشکل می خورید و باعث می شود ژله پاره شود.بعد از 2 ساعت که ژله سفت شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و با چاقو از طول برش های 3 سانتی بزنید طوری که عرض ژله 3 سانت باشد و طول ژله ها برابر طول سینی باشد. حالا با احتیاط از لبه ژله شروع به رول کردن ژله کنید و ژله ها را داخل ظرف سرو قرار دهید و برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با گوشت مرغ و همراه با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی

جوجه چینی ، طرز تهیه جوجه چینی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی را برایتان آموزش دهیم. جوجه چینی غذای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در یک سس خوابانده می شود تا در هنگام سرخ کردن حالت پفکی پیدا کند. معمولا جوجه چینی را با سس تارتار میل می کنید ولی بدون این سس هم مزه واقعا عالی دارد. با این میزان مواد می توانید برای 5 نفر جوجه چینی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
سینه مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
دلستر بدون طعم (یا دلستر لیمو)به میزان لازم
آرد1 لیوان
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
آبلیمو2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیربه میزان لازم

طرز تهیه جوجه چینی

مراحل تهیه جوجه چینی به این صورت است که شما اول باید سینه مرغ را برش های باریک و خلالی خرد کنید. برای طعم دار کردن مرغ بهتر است که 1 ساعت برش های مرغ را در پیاز خرد شده و آبلیمو و ادویه ها قرار دهید و داخل یخچال بگذارید.

در ظرفی آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سپس مقداری نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را به آرد بزنید حالا شروع به اضافه کردن دلستر بکنید. دلستر را باید در حدی بریزید تا غلظت خمیر نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت.

حالا تکه های مرغ را داخل این خمیر بخوابانید و برای مدتی داخل یخچال بگذارید. مرغ را زیر و رو کنید تا خمیر به همه جای مرغ برسد. 1 ساعت خواباندن مرغ در این خمیر کافیست چون اگر بیشتر از این مدت بماند مرغ سفت می شود.

در تابه ای مقدار کافی روغن بریزید و بگذارید حسابی داغ شود سپس تکه های مرغ را داخل روغن سرخ کنید. به خاطر وجود آرد دور مرغ ، جوجه ها زود سرخ می شوند مواظب باشید تا نسوزند. همه جوجه ها را سرخ کنید و در بشقاب سرو بچینید و با سس کچاپ و خیار شور تزیین کنید.