طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه و آسان با بافتی بسیار نرم

طرز تهیه کیک اسفنجی

کیک اسفنجی ، کیک اسفنجی با خامه ، طرز تهیه کیک اسفنجی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک اسفنجی را برایتان آموزش دهیم. کیک اسفنجی پایه همه نوع کیک هاست و نسبت به بقیه کیک ها راحت تر است و می توانید برای مناسبت های مختلف درست کنید و آن را با خامه و مواد دیگر تزئین کنید تا مثل کیک های درون قنادی شود.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی
تخم مرغ4 عدد
آرد200 گرم تقریبا معادل 2 لیوان سرخالی
شیر1 لیوان
شکر1 پیمانه معادل 150 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
روغننصف لیوان

طرز تهیه کیک اسفنجی

مراحل تهیه کیک اسفنجی به این صورت است که ابتدا برای اینکه پف کیک بیشتر باشد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هرکدام را در ظرفی بریزید . اگر وقت کافی برای اینکار ندارید هر دو را باهم مخلوط کنید.

سفیده ها را با همزن با دور تند حدود 10 دقیقه باید بزنید تا مثل کف شوند و حجمشان دو برابر شود طوری که وقتی ظرف را برمیگردانیم سفیده از ظرف نریزد.حالا سفیده ها را داخل یخچال بگذارید و بقیه مواد کیک را آماده کنید.

زرده ها را هم با همزن کمی بزنید تا حباب دار شوند. بعد از مخلوط کردن شکر و وانیل را اضافه کنید و دوباره برای چند دقیقه مخلوط کنید. شیر و روغن را هم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید تا در کیک گلوله نشود و کیک بافت نرم تری داشته باشد. حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی چند مرحله به کیک اضافه کنید و هم بزنید. وقتی آرد را می ریزید مواد را باید فقط در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد. در آخر هم سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به مواد اضافه کنید. سفیده را در کیک خیلی هم نزنید چون هم زدن زیاد باعث خوابیدن پف کیک می شود. قالب مخصوص کیک را چرب کنید یا یک کاغذ روغنی داخل قالب قرار دهید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت روشن کنید و قالب را داخل فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و طلایی شود. برای اطمینان از اینکه کیک پخته است یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود کیک آماده است.

کیک را از فر بیرون بیاورید و با خامه و میوه یا شکلات آب شده تزئین کنید. برای خوشمزه تر شدن کیک می توانید کیک را از عرض ببرید تا دو لایه شود و بین دو لایه را خامه بمالید و با مغز گردو و موز حلقه شده پر کنید.


طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی مخصوص مهمانی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ ، پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه پودینگ شکلاتی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ شکلاتی را آموزش دهیم. پودینگ یک نوع دسر فرانسوی هست که خیلی خوشمزه و راحت تهیه می شود. این دسر خوشمزه را می توانید به صورت تک نفره درست کنید و در مهمانی هایتان استفاده کنید که بسیار شیک است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ2 عدد
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
شیر2 و نیم پیمانه
شکر1 پیمانه
بیسکویت خرد شده1 بسته
کره50 گرم
موز و گردوبرای تزئین

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

برای تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا کره را در ظرفی روی حرارت بگذارید تا کره نرم شود سپس پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

زرده های تخم مرغ را خوب هم بزنید سپس همراه با شکر به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه کنید.شیر و نشاسته را هم بعد از چند دقیقه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا مواد با هم مخلوط شوند و کاکائو رنگ باز کند و دسر غلیظ شود. نشاسته ذرت عامل غلظت دهنده به پودینگ هست پس حواستان باشد مواد را مرتب هم بزنید چون وقتی شروع به جوشیدن کند خیلی زود ته می گیرد و میسوزد. وقتی دسر به غلظت لازم رسید (نه خیلی شل و نه خیلی سفت) آن را از روی حرارت بردارید.  در ظرف سرو ابتدا یک لایه بیسکوییت خرد شده و چند تکه موز قرار دهید سپس مقداری پودینگ بریزید و ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند. پودینگ وقتی سرد میشود غلیظ تر خواهد شد پس حواستان باشد وقتی روی حرارت است خیلی سفت نشود. ظرف سرو بهتر است بستنی خوری یا لیوان باشد. در هنگام سرو روی پودینگ را با موز و گردو و یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

در صورت تمایل برای از بین بردن بوی تخم مرغ می توانید از نصف قشق چایخوری وانیل در این دسر استفاده کنید.

 

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و عالی یک غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان ، کشک و بادمجان ، طرز تهیه کشک بادمجان

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کشک بادمجان را برایتان توضیح دهیم. کشک بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است که طرفدار های زیادی داره مخصوصا اگه با کشک و سیر زیاد درست بشه. کشک بادمجان گزینه خوبی برای پذیرایی در مهمانی هاست که در کنار غذای اصلی سرو بشه و به صورت های مختلف می تونید اون رو درست کنید مثل کیک کشک بادمجان ، کشک بادمجان در نان های تارت و ...

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان1 کیلو
سیر3 حبه
پیاز1 عدد
کشکبه میزان لازم
نعناع2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

برای تهیه کشک بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید و بعد آن ها را برای 1 ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود. بعد از این مدت بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید خشک شوند سپس در روغن داغ دو طرفشان را سرخ کنید. حالا 1 لیوان آب روی بادمجان ها بریزید و بگذارید برای نیم ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند. بعد به کمک گوشکوب بادمجان ها را کاملا له کنید.

پیاز را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید سپس نعناع را در روغن تفت دهید . بادمجان های پخته و له شده را به مواد اضافه کنید. حالا نوبت رنده کردن سیرها روی بادمجان است تا عطر و طعمش پخش شود.مواد را خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و وقتی که حس کردید کشک بادمجان شل و آبکی نیست تابه را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. در آخر هم کشک را با سلیقه خودتان روی غذا بریزید و تزیین کنید. می توانید بعد از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید کشک را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

اس ام اس تبریک عید فطر و متن های زیبا برای تبریک ماه شوال

اس ام اس تبریک عید فطر

عید فطر ،اس ام اس عید فطر ، اس ام اس تبریک عید فطر

[dropcap][/dropcap]

اس ام اس تبریک عید فطر

صدای پای عید می آید و دل مومن بر سر دو راهی آمدن عید رمضان و رفتن ماه رمضان بلا تکلیف است..

از آمدن آن یک دل شاد باشد یا از رفتن این یک محزون؟

عید فطر پاک ترین و عیدترین عیدهاست

چرا که پاداش یک ماه عبادت و شست و شوی جان در نهر پاک رمضان است.

[dropcap][/dropcap]

اس ام اس عید فطر

با خوردن اگر حال تو جا می آید

خوش باش که ایام صفا می آید

آماده به حمله باش در این شب عید

وقتی که صدای ربنا می آید

[dropcap][/dropcap]

تبریک عید سعید فطر

خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل

دسترنج یکماه ی خود را در رمضان، از این به بعد هم حفظ کنیم.(آمین)

[dropcap][/dropcap]

خداوندا تو را شاکریم که یک ماه میهمان واین اجازه رابما دادی تاسحرها عاشقانه با تو

سخن بگوئیم ودرد دلمان را با تو بگوئیم واکنون روز اول شوال را بر ما عیدگرداندی عید برعاشقان مبارک باد.

[dropcap][/dropcap]

پیامک تبریک عید فطر

کم کم غروب ماه خدا دیده می شود

صد حیف ازین بساط که برچیده می شود

در این بهار رحمت و غفران و مغفرت

خوشبخت آن کسی ست که بخشیده می شود

[dropcap][/dropcap]

پیام تبریک عید

فرازهایی از دعای وداع امام سجاد(ع) با ماه رمضان:

بدرود ای بزرگترین ماه خداوند و ای عید اولیای خدا…

بدرود ای ماه دست یافتن به آرزوها…

بدرود ای یاریگر ما که در برابر شیطان یاریمان دادی…

بدرود ای که هنوز فرا نرسیده از آمدنت شادمان بودیم

و هنوز رخت برنبسته از رفتنت اندوهناک.

* التماس دعا*

[dropcap][/dropcap]

اس ام اس تبریک عید فطر

رمضان شد چو غریبان به سفر بار دگر

اینت فرخ شدن و اینت به هنگام سفر

عید فطر مبارک

[dropcap][/dropcap]

اس ام اس تبریک عید فطر

قـربان هـلالت بـروم ای مـه شـوال

آورده ام از فـرط خوشـی در دو سـه تـا بـــال

ســی روز به امید وصالت سپری شد

خـم شد کمرم در رمضان همچو یکی دال

انســان از ایـــن روی بُـــود شـاد در این روز 

چون باز شکم در جلــو واوسـت به دنبال !

[dropcap][/dropcap]

اس ام اس عید فطر

عید آمدو خنده به لبان شد 

با ساز دلم شاد وروان شد

مستانه زدم سوی تو آهنگ 

دوستانه دلم به آسمان شد

عید فطر مبارک

[dropcap][/dropcap]

استشمام عطر خوش بوی عید فطر از پنجره ملکوتی رمضان گوارای وجود پاکتان

طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه و ترد + نکات مهم تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور

خیارشور ، خیار شور ، خیارشور خانگی ، طرز تهیه خیارشور

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خیارشور در منزل را آموزش دهیم. خیارشور یکی از مواد پایه ثابت ساندویچ ها و غذاهای سرخ کردنی است و خیلی پرمصرف است . شما می تونید با خیارهایی که در یخچال دارید و اضافه هستند خیارشور خانگی درست کنید که طعم خیلی بهتری نسبت به خیارشورهای آماده دارند و خیلی هم به صرفه تر است. خیارشور را هم با سرکه و هم بدون سرکه می توانید درست کنید. این خیارشور در عرض 2 هفته آماده مصرف است.

مواد لازم برای تهیه خیارشور
خیار قلمی1 کیلو
سیر6 حبه
نمکبه میزان لازم
ترخون و شوید تازهنیم کیلو
فلفل سبز تند3 عدد
سرکه سفید (در صورت تمایل) 1 پیمانه

طرز تهیه خیارشور

مراحل تهیه خیارشور به این صورت است که ابتدا در قابلمه مقداری آب بریزید و به آن به میزان لازم نمک اضافه کنید تا شور شود. سرکه را هم به این محلول اضافه کنید. مقدار آب بستگی به ظرفی دارد که میخواهید در آن خیارشور درست کنید. برای ریختن نمک هم به ازای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک کافیست. آب و نمک را روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

خیار ها و سبزی ها را تمیز بشورید و بگذارید تا آبشان خشک شود. حتما باید آب سبزی و خیار شور خشک شده باشد وگرنه خیارشور شما بعد از مدتی کپک می زند. در یک ظرف شیشه ای تمیز و کاملا خشک خیار ها را مرتب بچینید و لا به لای خیار ها سیر و سبزی و فلفل قرار دهید تا ظرف پر شود حالا باید محلول آب و نمک و سرکه را اضافه کنید. دمای محلول باید ولرم باشد طوری که وقتی دستتان را داخلش می کنید فقط کمی گرما احساس کنید. به هیچ وجه نباید گرم باشد چون باعث می شود خیار ها شل شوند. در ظرف را محکم ببندید و آن را برای مدت 1 هفته در یک جای گرم قرار دهید. اگر ظرف خیارشور را در مقابل آفتاب قرار دهید خیارشور شما رنگ روشن تری خواهد داشت و اگر در سایه و جای تاریک باشد خیارشور رنگش تیره می شود. بعد از این مدت خیارشور را برای 1 هفته داخل یخچال قرار دهید و بعد از این مدت آماده مصرف است.