در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر را آموزش می دهیم.
فیله ماهی :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد سفید :♥: نصف پیمانه
پودر سوخاری :♥: نصف پیمانه
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: مقداری برای سرخ کردن
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر به این صورت است که ابتدا باید
فیله های ماهی را باریک و انگشتی برش بزنید.
برای فیش فینگر از ماهی بدون تیغ استفاده کنید که خیالتون راحت باشه مثل فیله ماهی حلوا یا ماهی تیلاپیا.
پیاز را رنده کنید و به همراه نمک و فلفل و آبلیمو و پودر سیر روی فیله های ماهی بریزید.
ماهی را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود و طعم بگیرد.
آرد سفید و تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جدا گانه ای بریزید.
بعد ماهی ها رو به ترتیب اول توی آرد سفید بزنید و کمی تکان بدهید تا آردهای اضافه اش بریزد بعد توی تخم مرغ بزنید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلطانید.
ماهی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ سرخ شود و دو طرفش طلایی شود.
موقع برگردوندن ماهی با احتیاط این کار را انجام دهید تا ماهی ها خورد نشوند.
ماهی سوخاری یا فیش فینگر شما آماده است .
ماهی ها را با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
[divider]