در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه کراکت بادمجان را آموزش می دهیم.
بادمجان :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 2 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 1 حبه
جعفری خرد شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده (یا پنیر پیتزا) :♥: نصف لیوان
خرده نان :♥: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه کراکت بادمجان به این صورت است که
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و در مقدار خیلی کمی روغن سرخ کنید فقط در حدی باشد که بادمجان ها نرم شوند.
می توانید بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه درون ماکرووفر قرار دهید تا حرارت ببینند و نرم شوند.
هنگامی که بادمجان ها نرم شدند آنها را با گوشکوب کاملا له کنید.
پیاز و سیر را درون بادمجان رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.
تخم مرغ ها را درون مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خرده های نان ، جعفری خرد شده ، پنیر پیتزا ، نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید.
هنگامی که روغن حسابی داغ شد با قاشق از کراکت بادمجان بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند یا می توانید آن ها را قالب بزنید و بعد سرخ کنید.
هنگامی که یک طرف کراکت ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کراکت بادمجان سرخ شود.
[divider]
مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه بقچه بادمجان • طرز تهیه یتیمچه بادمجان • طرز تهیه بورانی بادمجان • طرز تهیه اردور بادمجان • طرز تهیه بادمجان سوخاری