کیک انجیر بسیار خوشمزه است توصیه ما به شما این است که این کیک متفاوت را حتما با انجیر تازه تهیه کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. انجیر تازه بسیار پر خاصیت است . تفاوت این کیک با سایر کیک ها در این است که در ترکیب اصلی کیک از ماست به جای شیر استفاده می شود. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش کیک همراه باشید تا طرز تهیه کیک انجیر را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک انجیر | |
انجیر سیاه | 8 عدد |
ماست | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 2 پیمانه (220 گرم) |
شکر | یک پیمانه |
کره | 200 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
برای تهیه کیک انجیر ابتدا باید کره را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته اید و نرم شده است را در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید. ماست را در این مرحله اضافه کنید و با همزن دستی شروع به همزدن کنید.
در ظرفی بکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب کنید و 3 مرتیه الک کنید. حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید. در ظرفی دیگر انجیر ها را به 4 قسمت تقسیم کنید و یک قاشق سوپخوری آرد روی آن ها بریزید تا در کیک ته نشین نشوند. سپس انجیر ها را به مایه کیک اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و رویش طلایی شود. در صورت تمایل از مقداری گردو خرد شده یا فندق هم می توانید در مایه کیک استفاده کنید.
بعد از پخت کیک آن را در ظرف مناسبی برگردانید و با انجیر تزیین کنید.
خورش لوبیا سبز یکی از خورش های خوشمزه ای است که در فصل تابستان که لوبیا سبز به فراوانی یافت می شود بیشتر درست می شود. برای تهیه این خورش به لوبیا سبز ، گوشت خورشتی ، سیب زمینی و هویج احتیاج دارید. لوبیا سبز خواص بسیار زیادی دارد و منبع غنی فیبر، ویتامین های B1، A، k، C و املاحی مانند پتاسیم، آهن، منیزیم، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا 3، نیاسین و منگنز است. درواقع این سبزی از تمامی املاح و ویتامین های اصلی برخوردار است پس حتما سعی کنید لوبیا سبز را در برنامه غذاییتان قرار دهید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش لوبیا سبز را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز | |
لوبیا سبز | 300 گرم |
گوشت خورشتی | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 2 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا باید لوبیا ها را خرد کنید و بشورید. در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و برای 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای شود. مقداری زردچوبه اضافه کنید. حالا لوبیاهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه هویج نگینی خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند. به مقدار کافی آب روی خورش بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید . بعد از یک ربع حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند.
بعد از گذشت 2 ساعت سیب زمینی های نگینی خرد شده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شوند. هنگامی که تمام مواد داخل خورش پخته شدند و خورش جا افتاد از روی حرارت بردارید و با پلو سرو کنید.
پنکیک شکلاتی یک دسر خانگی بسیار لذیذ و خوشمزه هست که غیر از دسر میتوان از آن به عنوان یک صبحانه مقوی یا میان وعده استفاده کرد . درست کردن پنکیک شکلاتی بسیار آسان است و نیازی به مهارت زیادی ندارد، یک دسر خوشمزه و خانگی که هر کسی می تواند آن را درست کند و اصلا وقت گیر نیست و مواد آن به راحتی تهیه می شود. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک شکلاتی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی | |
آرد سفید | 1 پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 2 قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق مرباخوری |
برای تهیه پنکیک شکلاتی ابتدا باید شیر را در ظرفی ریخته و تخم مرغ را به همراه کره آب شده و وانیل به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. همه مواد خشک را با هم الک کنید تا در پنکیک گلوله گلوله نشوند. حالا مخلوط شیر را به مواد خشک الک شده اضافه کنید و کم کم با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.
یک تابه نچسب انتخاب کنید و کف آن را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق از مواد پنکیک را درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا مواد بپزند و پنکیک خودش را بگیرد سپس آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز خوب بپزد. می توانید به هر اندازه یا شکلی که دوست دارید پنکیک شکلاتی را تهیه کنید.می توانید در اندازه یک ملاقه یا قاشق یا حتی در اندازه یک تابه با سایز کوچک درست کنید. بعد از اینکه تمام مواد را درست کردید پنکیک های آماده شده را روی هم بچنید و با عسل یا سس شکلاتی تزیین و سرو کنید.
قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین و معروفترین خورش های مخصوص جنوب کشورمان هست که فوت و فن های خاص خودش را دارد. جنوبی ها این غذا را خیلی تند درست می کنند. مواد لازم برای تهیه این خورش ماهی و سبزی های معطر و تمبر هندی هست. برای تهیه این غذا حتما باید از شنبلیله هم استفاده شود چون ماهی ، تمبر هندی و گشنیز طبع سرد دارند ولی شنبلیله طبع گرم دارد. ظاهر قلیه ماهی تقریبا شبیه خورش قورمه سبزی است. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه قلیه ماهی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی | |
ماهی بدون تیغ | 4 تکه |
پیاز | 2 عدد |
گشنیز | 400 گرم |
شنبلیله | 100 گرم |
سیر | 3 حبه |
تمبر هندی | 200 گرم |
فلفل قرمز تند | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه قلیه ماهی ابتدا باید سبزی ها را پاک کنید و بعد از شستن آن ها را ساطوری کنید تا ریز شوند. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید. وقتی سیر ها را اضافه کردید مرتب هم بزنید چون سیر سریع می سوزد. حالا سبزی های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی ها تبخیر شود و سبزی ها سرخ شوند.هر چی سبزی بیشتر سرخ شود غذا بهتر جا میوفتد. نمک و فلفل و زردچوبه را به خورش اضافه کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و برای یک ربع حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید بعد از این مدت حرارت را کم کنید تا غذا بپزد.بعد از گذشت 1 ساعت تمبر هندی را به قلیه ماهی اضافه کنید و مخلوط کنید تا در خورش حل شود. به جای تمبر هندی از رب انار هم می توانید استفاده کنید. در صورتی که از تمبرهندی آماده و شور استفاده میکنین با یک لیوان آب مخلوطش کنین و از صافی ردش کنین.
در یک تابه روغن بریزید و ماهی ها را در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است از ماهی های بدون تیغ استفاده کنید و ماهی را به صورت فیله ای یا تکه های بزرگ سرخ کنید. نیم ساعت قبل از اینکه غذا را سرو کنید ماهی را داخل خورش بیندازید تا ماهی ها بپزند و خورش جا بیفتد.
بهترین نوع ماهی برای قلیه ماهی عبارتند از ماهی شیر ، حلوا سیاه ، سنگسر و شوریده.
تفاوت قلیه ماهی جنوبی و قلیه ماهی شمالی : |
1 - در قلیه ماهی جنوبی از ماهیهای دریای جنوب شامل سنگسر، هامور، شیر، سُرخو، جَش، شوریده و سِکِن استفاده میشود که گوشت لخم دارند و بهترین گزینهها برای این نوع خورش هستند. در حالی که در قلیه ماهی شمالی ، ماهی سفید و کفال که جزو ماهیهای دریای شمال هستند، به کار میرود.
2 - تفاوت دیگر این دو قلیه ماهی مربوط به سبزی مورد استفاده در آن است. در قلیه ماهی شمالی علاوه بر گشنیز و شنبلیله که سبزی اصلی قلیه ماهی است از سبزی محلی چوچاق نیز استفاده میشود که عطر متمایزی به آن میدهد.
3 - در دستور تهیه قلیه ماهی شمالی از مغز گردوی آسیاب شده استفاده میشود که در قلیه ماهی جنوبی جایگاهی ندارد.
4 - چاشنی مورد استفاده در قلیه ماهی شمالی، رب انار ترش است در حالیکه در قلیه ماهی جنوبی اغلب از تمر هندی برای مزه دار کردن این غذا استفاده میشود.
رنگ موی نسکافه ای یکی از پرطرفدارترین رنگ موها است ولی در آرایشگاه ها برای اینکه به این رنگ برسند اول مو را دکلره می کنند . دکلره کردن برای مو عواقب بد زیادی دارد و باعث آسیب رسیدن به مو ها و در نتیجه ریزش مو و شکنندگی مو می شود. در این مطلب ما فرمول ترکیب رنگ موی نسکافه ای بدون دکلره را برایتان آورده ایم تا خودتان در منزل هم بتوانید این کار را انجام دهید. پس با سایت رز سرخ همراه باشید.
موادی که برای رنگ موی نسکافه ای نیاز دارید : |
رنگ موی 000 برای بی رنگ کردن مو |
رنگ موی بلوند نسکافه ای شماره 6 |
رنگ موی بلوند کاپوچینو شماره 8 |
واریاسیون نقره ای |
اکسیدان 9% |
تمام رنگ 000 را با اکسیدان 9% مخلوط کنید . این رنگ را به وسیله فرچه به موهایتان بزنید به طوری که همه جای موها به این رنگ آغشته شود اجازه دهید 45 دقیقه رنگ روی موی شما بماند. رنگ موی 000 ضعیف تر از دکلره است اما همان کار را انجام می دهد و موهایتان را تا پایه 7 روشن می کند.
در این مدت چند بار موهایتان را چک کنید تا از آسیب رساندن به مو جلوگیری شود. بعد از این مدت موهایتان را بشویید. سعی کنید بعد از این که رنگ 000 را روی موهایتان گذاشتید به مدت 24 الی 48 ساعت صبر کنید تا کمی مو هایتان استراحت کنند و از سوختن آن ها جلوگیری شود.
در کاسه ای پلاستیکی و غیرفلزی مقدار 2/3 از تیوپ رنگ موی بلوند نسکافه ای را خالی کنید. سپس مقدار یک سوم از تیوپ رنگ موی بلوند کاپوچینو را به آن اضافه کنید و با اکسیدان 9% مخلوط کنید. به اندازه 3 سانت واریاسون نقره ای روی رنگ ها بریزید و با هم مخلوط کنید. واریاسیون نقره ای، ضد زردی است و زردی مو را از بین می برد و موها را براق می کند.
همه موهایتان را به این رنگ آغشته کنید و بعد از مدت 45 دقیقه موهایتان را بشورید. هنگامی که رنگ را روی موهایتان گذاشتید چند بار موهایتان را شانه کنید تا رنگ روی مو هایتان حالت ماسیدگی پیدا نکند و همین طور هوا به لایه های زیر موهایتان راه پیدا کند. بعد از رنگ موهای تان را با آب سرد یا آب ولرم آبکشی کنید این روش تا حدی از ریزش مو ها جلوگیری می کند. برای اینکه ماندگاری رنگ مو روی مو بیشتر شود بهتر است بعد از رنگ کردن حداقل 48 ساعت موها را شامپو نزنید تا رنگ بتواند به خوبی در هر ساقه مو نفوذ کند.
موادی که برای رنگ موی شکلاتی نسکافه ای روشن نیاز دارید : |
رنگ موی بلوند شکلاتی تیره 6.7 به اندازه نصف تیوپ |
رنگ موی قهوه ای شکلاتی 4.7 به اندازه یک سوم تیوپ |
رنگ موی بلوند مسی تیره 6.44 به اندازه 20 سانت |
اکسیدان شماره 1 |
موادی که برای رنگ موی قهوه ای نسکافه ای نیاز دارید : |
رنگ موی بلوند نسکافه ای تیره با شماره 6.47 |
رنگ موی بلوند طلایی خیلی روشن G8 به اندازه یک سوم تیوپ |
اکسیدان 2 نسبت اکسیدان به رنگ یک و نیم برابر رنگ مو |