طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات بسیار خوشمزه با پودر ژلاتین و پنیر خامه ای

طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات

چیز کیک قهوه ، چیز کیک قهوه و شکلات ، طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات ، cheesecake coffee

چیز کیک قهوه و شکلات از دسر های خوشمزه و پر طرفدار در کل دنیاست. چیزکیک (یا کیک پنیر) شیرینی است که از پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه تهیه می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند (گرم) یا غیر پخته (سرد) که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش دسر همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک قهوه و شکلات
کیک شکلاتی1 عدد
ژلاتین2 قاشق غذا خوری
پنیر ماسکارپونه300 گرم
قهوه فوری2 قاشق غذا خوری
خامه شیرین فرم گرفته
300 گرم
آبنصف پیمانه

**ما در این دستور از کیک شکلاتی آماده استفاده کرده ایم ولی اگر در دسترستان نیست می توانید از بیسکویت های شکلاتی خرد شده استفاده کنید **

طرز تهیه چیز کیک قهوه و شکلات

برای تهیه چیزکیک قهوه و شکلات ابتدا باید پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و با مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید. ظرف ژلاتین و آب را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. حالا قهوه فوری را به ژلاتین اضافه کنید تا زمانی که قهوه کاملا در آب حل شود.

در کاسه ای پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای) را با خامه شیرین فرم گرفته و ژلاتین مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا داخل یک قالب مناسب یک لایه از کیک را برش دهید و قرار دهید و از مخلوط پنیر و ژلاتین روی کیک بریزید. با پشت قاشق مخلوط را صاف روی کیک پهن کنید. بهتر است از قالب کمربندی برای تهیه چیز کیک استفاده کنید. چیز کیک را برای مدت 3 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه و بسیار ساده در منزل با کاکائو و شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه

نوتلا ، شکلات صبحانه ، طرز تهیه شکلات صبحانه ، Nutella ، chocolate breakfast

شکلات صبحانه یک انتخاب خوب برای صبحانه هست که در بین کودکان و بزرگتر ها محبوبیت زیادی دارد و همه از خوردنش لذت می برند شما می توانید به جای اینکه پول زیادی بابت خرید شکلات صبحانه کنید آن را خودتان در منزل تهیه کنید که بسیار آسان تهیه می شود و به مواد زیادی هم نیاز ندارد. پس با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه شکلات صبحانه را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه
شیر2 لیوان (1 لیتر)
پودر کاکائو1 پیمانه
شکر1 پیمانه
کره 100 گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه

برای تهیه شکلات صبحانه ابتدا باید شیر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد از اینکه شیر کمی گرم شد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا در شیر حل شود. حالا پودر کاکائو را روی ظرف شیر الک کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا آب موجود در شیر تبخیر شود. شیر اصلا نباید شروع به جوشیدن کند. هم زدن را آن قدر ادامه دهید تا شکلات غلیظ شود. این کار ممکن است کمی زمان ببرد و برای 45 دقیقه طول بکشد . مواظب باشید شکلات ته نگیرد، هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید و در صورت ته گرفتن ظرف آن را باید عوض کنید. هنگامی که مواد به غلظت رسید کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرتان رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود بعد داخل ظرف در دار بریزید و آن را داخل یخچال نگه داری کنید.

شکلات صبحانه بعد از اینکه سرد شود غلظتش بیشتر می شود و سفت خواهد شود پس حواستان باشد که به موقع از روی حرارت بردارید تا بعدا شکلات صبحانه خیلی سفتی نداشته باشید. نکته دیگری که باید رعایت کنید این است که حرارت شکلات نباید زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.

در صورت تمایل می توانید از مقداری فندق خرد شده در ترکیب شکلات استفاده کنید.

طرز تهیه کرپ خوشمزه با آرد و تخم مرغ مخصوص صبحانه و بسیار آسان

طرز تهیه کرپ

کرپ ، طرز تهیه کرپ ، کرپ گوشت ، کرپ صبحانه ، خمیر کرپ ، crepe

کرپ در واقع یک نوع نان نازک هست که دو نوع شیرین و غیر شیرین دارد . از کرپ شیرین برای صبحانه استفاده می شود که می توان داخل آن را با مربا ، خامه ، مارمالاد و ... پر کرد و از نوع غیر شیرین هم برای وعده های اصلی می توان استفاده کرد و داخل آن را با گوشت ، قارچ و .. پر کرد . کرپ از آرد و شیر و تخم مرغ تهیه می شود. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه کرپ را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کرپ
 آرد سفیدیک پیمانه (120 گرم)
تخم مرغ4 عدد
شیر1 لیوان
 نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه کرپ

برای تهیه کرپ ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی با هم مخلوط کنید سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را حتما الک کنید و به مواد اضافه کنید . اگر آرد را الک نکنید به صورت گلوله گلوله خواهد شد و بافت کرپ نرم و لطیف نخواهد شد. بعد از اضافه کردن آرد غلظت کرپ باید شبیه ماست باشد. مقداری نمک و فلفل به مواد کرپ اضافه کنید. حالا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در تابه بریزید تا داغ شود سپس به اندازه یک ملاقه از مواد کرپ بردارید و وسط تابه بریزید. توجه کنید که نباید روغن زیاد بریزید چون روغن زیاد باعث می شود که نان پاره شود فقط در حدی روغن بریزید که تابه چرب شود.

وقتی یک طرف کرپ سرخ شد آن را به کمک یک کفگیر برگردانید. حدود یک الی دو دقیقه کرپ را روی حرارت قرار دهید تا قهوه ای روشن شود. قبل از اینکه کامل نان سرخ شود آن را برنگردانید، چون باعث پاره یا سوراخ شدن کرپ می شود. همه مواد کرپ را به همین صورت سرخ کنید و در آخر هر ماده ای که دوست داشتید روی کرپ بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه خورش نازخاتون بسیار خوشمزه با بادمجان یک غذای محلی گیلانی

طرز تهیه خورش نازخاتون

خورش نازخاتون ، طرز تهیه خورش نازخاتون ، khoresh naz khaton

خورش نازخاتون از غذاهای خوشمزه استان گیلان است این خورش را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ می توان تهیه کرد. در ترکیب این غذا از گوشت ، بادمجان ، سبزی استفاده می شود. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع خورش همراه باشید تا طرز تهیه خورش نازخاتون را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون
گوشت خورشتی300 گرم
بادمجان5 عدد
پیاز 1 عدد
نعناع و جعفری300 گرم
آبغوره یا آب نارنج یا غوره3 قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش نازخاتون

برای تهیه خورش نازخاتون ابتدا پیاز را خرد کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. به جای گوشت خورشتی می توانید از سینه مرغ هم استفاده کنید. مقداری زردچوبه به گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس مقدار کافی آب روی مواد بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و گوشت پخته شود. بعد از یک ربع حرارت را کم کنید تا با ملایمت پخته شود.

بادمجان ها را پوست بکنید و در آب و نمک بخیسانید تا تلخیش گرفته شود بعد آن ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. سعی کنید از مقدار کمی روغن برای سرخ کردن بادمجان استفاده کنید.

سبزی ها را پاک کنید و بعد از شستن و خشک شدن آنها را ریز و ساطوری کنید و در تابه ای با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و رنگشان کمی تیره شود. حواستان باشد که سبزی ها را خیلی سرخ نکنید چون خواصشان را از دست می دهند. حالا سبزی های سرخ شده را همراه آبغوره و نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد. بعد از اینکه سبزی و گوشت خوب پخته شدند بادمجان های سرخ شده را داخل خورش بریزید و بعد از گذشت نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید و با برنج نوش جان کنید.

در این خورش باید از یک چاشنی ترش استفاده کنید که می تواند آبغوره ، آب نارنج ، غوره ، آلو و .... باشد.

طرز تهیه ژله نوشابه ای متفاوت و سورپرایز کننده به روشی آسان

طرز تهیه ژله نوشابه ای

ژله نوشابه ای ، طرز تهیه ژله نوشابه ای

ژله نوشابه ای از ژله آلوئورا و کمی نوشابه تهیه می شود و به دلیل داشتن نوشابه بسیار خوشمزه است. با این روش ژله هایتان شبیه لیوان نوشابه می شوند که پر از یخ هستند و باعث هیجان و غافل گیر شدن مهمانتان می شوند. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش ژله همراهمان باشید تا طرز تهیه ژله نوشابه را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ژله نوشابه ای
ژله آلوئه ورا2 بسته
نوشابه گازدار مشکی1 لیوان
آب جوش2 لیوان

طرز تهیه ژله نوشابه ای

برای تهیه ژله نوشابه ای ابتدا باید یکی از پودر ژله آلوئورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنیم تا مایه یکدستی ایجاد شود و پودر ژله کاملا در آب حل شود. حالا به جای اینکه از آب سرد استفاده کنید 1 لیوان نوشابه را به ژله اضافه کنید.خیلی آرام و کم ژله را هم بزنید تا گاز نوشابه از بین نرود. لیوان های بلندی را آماده کنید و دو سوم هر لیوان را با ژله نوشابه پر کنید. مقدار کمی از ژله نوشابه را نگه دارید. حالا لیوان ها را داخل یخچال بگذارید تا ژله سفت شوند.

آن مقدار از ژله ای که نگه داشته بودید را با همزن دور تند بزنید تا کف کند. وقتی ژله نوشابه که داخل یخچال گذاشته بودید نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله بریزید. این کار برای این است که گاز روی نوشابه را درست کنید تا لیوان های نوشابه طبیعی تر جلوه کنند. ( می توانید این مرحله را حذف کنید)

برای اینکه با ژله یخ تزیینی برای روی لیوان ها درست کنید یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و داخل ظرفی بریزید تا نیم بند شوند سپس آن ها را به صورت مربعی برش دهید و روی هر لیوان 2 تکه قرار دهید. برای زیبا تر شدن لیوان ها از یک عدد نی هم استفاده کنید.