طرز تهیه بورک مرغ بسیار خوشمزه با خمیر یوفکا و قارچ یک غذای ترکیه ای

طرز تهیه بورک مرغ

بورک مرغ ، طرز تهیه بورک مرغ ، borek chicken

بورک مرغ یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن حتما باید از خمیر یوفکا استفاده کنید . بورک یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه ای است و در واقع یک پیراشکی ترکیه ای محسوب می شود که مواد میانی دارد و مواد در بین یک خمیر نازک به شکلی زیبا پیچیده شده است . مواد میانی که برای بورک می توانید استفاده کنید متفاوت است و می تواند شامل گوشت چرخ کرده ، مرغ ، سبزیجات ، انواع ژامبون ، قارچ و ... باشد. بورک انواع متفاوتی دارد : بورک گوشت ، بورک سیب زمینی و .... !!! با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه بورک مرغ را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورک مرغ
سینه مرغ1 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
قارچ 200 گرم
جعفری خرد شده3 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
خمیر یوفکابه تعداد لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

*موادی که احتیاج دارید تا روی خمیر یوفکا بمالید :

- شیر : یک سوم پیمانه

- زرده تخم مرغ : 1 عدد

- کنجد : به میزان لازم

طرز تهیه بورک مرغ

برای تهیه بورک مرغ ابتدا باید سینه مرغ را با مقداری آب و نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت آن را ریش ریش کنید. در تابه ای پیاز را ریز خرد (یا رنده) کنید و با روغن تفت دهید . قارچ و فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بزنید و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید ، تفت دهید تا آب جعفری تبخیر شود. مواد داخل بورک آماده است تابه را از روی حرارت بردارید.

اگر خمیر یوفکا را در فریزر قرار داده اید، از 12 ساعت قبل در یخچال بگذارید تا از حالت انجماد خارج بشه یا از دو ساعت قبل در هوای آشپزخانه بگذارید و یک شکاف 3 یا 4 سانتی روی بسته ایجاد کنید تا کمی هوا به داخل پاکت جریان داشته باشد. خمیر یوفکا رو باز کنین، به دقت یک لایه از خمیر را بردارین و روی یک سطح صاف قرار بدهید. تخم مرغ و شیر را با هم در ظرفی مخلوط کنید. با یک قلم مو مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح خمیر بمالید تا خمیر مرطوب شود. سپس یک قاشق از مواد بورک رو در وسط خمیر قرار دهید. کمی روی مواد پنیر پیتزا بریزید و بعد هم گوشه های خمیر رو به طرف داخل تا بزنید و رول کنید. با قلم مو از مخلوط تخم مرغ و شیر را روی خمیر بمالید و مقداری کنجد روی بورک بریزید. در تابه گودی مقدار مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود سپس بورک ها را داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.

طرز تهیه بورانی بادمجان خیلی خوشمزه و عالی با ماست چکیده یک غذای شمالی

طرز تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان ، طرز تهیه بورانی بادمجان ، borani bademjan

بورانی بادمجان یک غذای ساده و خوشمزه ای هست که در شمال ایران بیشتر تهیه می شود. ترکیب این غذا شامل بادمجان ، ماست چکیده و سیر هست . این غذا به دلیل وجود ماست و بادمجان طبع سردی دارد پس بهتر است در فصل گرم خورده شود. این غذا برای افرادی که می خواهند رژیم بگیرند گزینه بسیار خوبی است چون کالری بسیار پایینی دراد. با سایت رز سرخ قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه بورانی بادمجان را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان
بادمجان3 عدد
ماست چکیده1 لیوان
سیر2 حبه
نعنا خشک1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه ، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

برای تهیه بورانی بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را بشورید و چند برش عمیق با چاقو روی آن ها ایجاد کنید. بادمجان ها را با پوست روی حرارت کباب کنید. می توانید از حرارت گاز یا ذغال استفاده کنید. هنگامی که بادمجان ها نرم شدند و پوست آن ها سوخت از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس پوست روی بادمجان ها را بکنید. بادمجان های پوست گرفته شده را داخل ظرفی بریزید و خوب آن ها را له کنید. ماست ، نعنا خشک ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل و زردچوبه را به بادمجان له شده اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.

بورانی آماده است ولی قبل از سرو بورانی را چند ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و بعد با نان سرو کنید. روی بورانی را می توانید با نعنا خشک تزیین کنید.

طرز تهیه سس خردل خانگی و بسیار خوشمزه مخصوص فلافل و انواع ساندویچ

طرز تهیه سس خردل

سس خردل ، طرز تهیه سس خردل ، mustard

سس خردل از سس های خوشمزه و معروفی است که معمولا با فلافل ، هات داگ ، همبرگر و ... خورده می شود ، طعم تندی دارد و بسیار خوشمزه است. برای تهیه سس خردل باید از دانه های خردل استفاده کنید. سس خردل در دو نوع فرانسوی و انگلیسی تهیه می شود که ما در اینجا ابتدا نوع فرانسوی و سپس نوع انگلیسی را آموزش می دهیم. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش سس همراه باشید تا طرز تهیه سس خردل را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس خردل
دانه خردل سفید1 قاشق غذا خوری
سرکه1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق چای خوری
آب سرد 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه سس خردل

برای تهیه سس خردل ابتدا باید همه مواد را داخل میکسر بریزید و به مدت 10 دقیقه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سس خردل برای مصرف آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را کمی حرارت دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شده و خوشمزه تر شود. بعد از آماده شدن سس آن را در ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه سس خردل انگلیسی :

برای تهیه سس خردل از نوع انگلیسی به مواد زیر احتیاج دارید :

- پودر خردل (یا دانه خردل) : 2 قاشق غذا خوری 

- خامه : 4 قاشق غذا خوری

- آبلیمو : 1/4 پیمانه

- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

ابتدا پودر خردل ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید.

تقویت ابرو و معرفی چند روش که باعث پر پشت شدن ابرو در عرض چند روز می شود

تقویت ابرو

تقویت ابرو ، پر پشت شدن ابرو ، روش های تقویت ابرو

ابرو نقش بسیار زیادی در زیبایی صورت دارد و پرپشت شدن ابرو ها جذابیت خاصی به چهره می دهد. متاسفانه استفاده زیاد از مواد آرایشی برای ابرو و مدام برداشتن ابرو ها باعث می شود که ابرو ها نازک شوند و داخلشان کم پشت شود که همین مساله باعث نگرانی خانم ها می شود چون ممکن است زیباییشان به خطر بیوفتد. ولی با مراقبت زیاد این مساله قابل حل است تا دوباره ابرو ها به حالت اولیه خودشان برگردند.

با سایت رز سرخ در قسمت سلامت و زیبایی همراه باشید تا روش های تقویت ابرو را برایتان توضیح دهیم.

1 - روغن زیتون

 روغن زیتون سرشار از ویتامین E است و این ویتامین روی پرپشت و ضخیم شدن ابروها تأثیر زیادی دارد و ابروها را تیره‌تر می‌کند. برای پرپشت کردن ابرو به‌ وسیله‌ی روغن زیتون ابروهای خود را 5 دقیقه قبل از رفتن به رختخواب با روغن زیتون گرم ماساژ بدهید و بگذارید این روغن تا صبح روی ابروهایتان بماند و سپس ابروها را با آب گرم بشویید. ماساژ دادن ابروها با روغن زیتون به طور روزانه باعث رشد سریع ابروها می شود.

2 - وازلین

روغن زیتون رشد ابروها را سریع تر می کند ولی وازلین بیشتر روی ضخامت موی ابروها تاثیر دارد و آن ها را ضخیم تر می کند و در نتیجه ابروها پرتر به نظر خواهند رسید. مالیدن روزی 2 یا 3 مرتبه وازلین به ابروها باعث رشد سریع ابروها می شود. کمی وازلین را بین دو انگشت خود به آرامی و با گرمای انگشتان ماساژ دهید بعد دراز بکشید و آنرا بالای پلک ها و مژه ها از گوشه داخلی به سمت خارج بمالید. اینکار را به ملایمت و نه با فشار انجام دهید. پس از مکثی کوتاه با دستمال اضافات آن را برداشته و استراحت کنید. صبح روز بعد صورت خود را با آب ولرم بشویید

3 - روغن سیاه دانه

 روغن سیاه دانه یکی از بهترین روغن ها در زمینه پوست و مو است و برای جلوگیری از ریزش مو و تقویت ابرو بسیار موثر است. هر روز کمی از این روغن را بر روی ابرو هایتان بمالید و آن ها را به مدت چند دقیقه ماساژ دهید.

4 - زرده تخم مرغ

جنس موی ابروها از پروتئین کراتین است و تخم‌مرغ منبع عالی پروتئین به شمار می‌رود. بنابراین به بهبود سلامت، ضخیم شدن و تقویت ابرو کمک می‌کند. زرده‌ی یک عدد تخم‌مرغ را از سفیده‌ آن جدا کنید و آن را خوب هم بزنید و با یک تکه پنبه یا یک گوش پاک کن به ابروهایتان بمالید. بعد از گذشت 20 دقیقه ابروهایتان را با آب سرد بشویید. این روش درمانی را یک یا دو بار در هفته تکرار کنید تا به نتیجه‌ی مطلوب برسید.

5 - روغن کرچک

برای پر پشت شدن ابرو و مژه روغن کرچک گزینه ای بسیار عالی و موثر شناخته شده است. هر شب مقداری از این روغن را روی ابرو ها بمالید و پس از مدتی کوتاه شاهد رشد و ضخیم تر شدن ابرو باشید. برای کسب نتیجه بهتر در این خصوص می توانید از برس ریمل های قدیمی خود برای ابروها و مژه ها استفاده کنید. هر شب قبل از خواب ابروهای خود را با روغن کرچک چرب کنید.

6 - روغن بادام

یکی دیگر از روشهای تقویت کردن ابرو یا رشد ابرو استفاده از روغن بادام است. برای پرپشت کردن ابرو قبل از خوابیدن ابرو های خود را با کمک روغن بادام به مدت 10 دقیقه ماساژ دهید. فردا صبح وقتی از خواب بیدار شدید ابروهایتان را با آب ولرم بشویید.

7 - ژل آلوئورا

آلوئه‌ورا دارای خواص مرطوب کنندگی و حاوی آنزیم‌هایی است که فولیکول‌های مو و ابرو را برای رشد سریع‌تر و ضخیم‌تر تغذیه می‌کند. آلوئه‌ورا پوست اطراف ابروها را هم بسیار نرم و لطیف می کند. برای پرپشت کردن ابرو از یک برگ آلوئه‌ورا، قسمت اصلی یعنی همان بخش ژلاتینی آن را را جدا کنید و به آرامی ابروهایتان را با آن ماساژ بدهید. بعد از گذشت نیم ساعت با آب ولرم ابروهایتان را بشویید.

8 - لیمو ترش

لیمو ابروهای‌ شما را براق می‌کند. لیمو ترش سرشار از ویتامین C و B، اسید فولیک و سایر مواد مغذی است که کیفیت رشد موهای ابرو را بالاتر می‌برد. برای پرپشت کردن ابرو یک برش لیمو را به آرامی روی ابروهایتان ماساژ بدهید. بعد از گذشت 20 دقیقه ابرو ها را با آب گرم بشویید.

9 - شیر یا شیر نارگیل

شیر سرشار از پروتئین و بسیاری مواد مغذی دیگر است که ریشه‌‌ی مو را تغذیه می‌کنند و رشد موها را بهبود می‌ بخشد. برای پرپشت کردن ابرو مقداری شیر در یک کاسه بریزید. یک تکه پنبه را به شیر آغشته کنید و به آرامی روی ابروهایتان بمالید. اجازه بدهید ابروها خشک شوند، سپس آنها را با آب گرم بشویید. این روش درمانی را تا رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب ادامه بدهید.

10 - تغذیه سالم

یک رژیم غذایی سالم برای داشتن ابروهایی سالم و پرپشت ضروری است. برخی مواد غذایی سالم را که برای تقویت ابرو مفید هستند در زیر به شما معرفی می کنیم :

- غذاهای سرشار از ویتامین A مانند فلفل قرمز، سیب‌زمینی و هویج.

- غذاهای سرشار از ویتامین C مانند لیمو، فلفل، کلم بروکلی، پاپایا و پرتقال.

- غذاهای سرشار از ویتامین E مانند بادام، بادام زمینی، ریحان، اسفناج و زیتون.

- غذاهای سرشار از پروتئین مانند پنیر، سویا، لوبیا، عدس و ماست.

- غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند آووکادو، گردو، روغن زیتون و ماهی قزل‌آلا.

- غذاهای سرشار از آهن مانند شیر، ماهی، سبزیجات سبزبرگ و گوشت قرمز.

همه چیز در مورد فواید و خواص دمنوش گلپر و اثر میکروب کشی قوی برای بدن

دمنوش گلپر

گلپر ، دمنوش گلپر ، خواص دمنوش گلپر ، خواص درمانی دمنوش گلپر

گیاه گلپر (با نام انگلیسی Heracleumpersicum ) از گیاهان معطر دارویی بوده که علاوه بر ارزش خوراکی که دارد در طب سنتی و صنعت داروسازی نیز از آن استفادههای فراوانی می شود. گلپر گیاه بومی ایران است و در مناطق مرطوب کوهستانی و حاشیه های آن رشد می کند. از خشک شده گلپر به عنوان ادویه و طعم دهنده استفاده می کنند. از نظر طب سنتی گلپر دارای طبیعتی گرم و خشک است.

با سایت رز سرخ در قسمت آموزش انواع دمنوش همراه باشید تا با خواص دمنوش گلپر بیشتر آشنا شوید.

خواص دمنوش گلپر

برای تهیه دمنوش گلپر مقدار 1 الی 2 لیوان آب ، بسته به میزانی که می خواهید دمنوش تهیه کنید درون کتری بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در این فاصله مقداری گلپر خشک شده را بخیسانید یا از 2 قاشق پودر گلپر استفاده کنید و آن ها را درون آب جوش بریزید. اجازه دهید تا برای مدت 10 تا 15 دقیقه دمنوش دم بکشد. زمانی که رنگ دمنوش زرد شد یعنی دمنوش آماده میل کردن است. این دمنوش کمی طعم تلخ دارد ، می توانید آن را با مقداری شکر یا نبات شیرین کنید.

مهمترین خواص درمانی دمنوش گلپر :

– دمنوش گلپر ضدعفونی کننده و میکروب کش قوی است و همانند سیر و پیاز شوینده معده محسوب می‌شود.

– خوردن مقدار متعادل گلپر باعث ایجاد شادی و نشاط می گردد و همچنین باعث رفع ناراحتیهای اعصاب می شود.

دمنوش گلپر برای هضم غذا موثر و ضد نفخ است.

– جهت درمان رفلاکس معده، تهوع، استفراغ و سایر اختلالات گوارشی کاربرد دارد.

–  گلپر را جهت معالجه هیسترى (صرع) و عفونت‌هاى عصبى تجویز می‌کنند.

– دمنوش این گیاه تحریک کننده اشتها است.

– تقویت کننده قلب و عروق است .

–  تقویت کننده عالی حافظه است .

– دمنوش گلپر ، ضد صرع قوی و ضد فراموشی می باشد.

– دمنوش گلپر شیر مادر را زیاد می کند.

– پاک سازی کبد و دفع صفرا.

– تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن مناسب است.

– گلپر داروی مناسبی برای تقویت قوه جنسی است و برای اعاده سلامت نیروی جنسی در حالاتی که هیچ نوع مرض روحی و جسمی وجود ندارد موثر است.

– زیادهروی در مصرف گلپر برای زنان باردار مضر بوده، زیرا خطر سقط جنین را به همراه دارد.