با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه شربت خاکشیر را برایتان آموزش دهیم. خاکشیر یکی از گزینه های مناسب برای درست کردن شربت برای روزهای گرم تابستان است. شربت خاکشیر هم مثل شربت تخم شربتی خواص فراوانی دارد و ضد عطش است. در شستن خاکشیر باید خیلی دقت داشته باشید تا شن داخل خاکشیر نماند.
مواد لازم برای تهیه شربت خاکشیر | |
خاکشیر | 4 قاشق غذا خوری |
شکر | 1 لیوان |
گلاب | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
برای تهیه شربت ابتدا خاکشیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و داخل کاسه را پر از آب کنید . بعد از اینکه خاکشیر خیش شود حالت گلوله ای پیدا می کند با قاشق خاکشیر را هم بزنید تا به مرور ته نشین شود. بعد ار چند دقیقه آرام آب روی خاکشیر را خالی کنید و دوباره آب روی خاکشیر بریزید. این کار را تا جایی انجام دهید که آب زلال از ظرف خاکشیر خارج شود.حالا خاکشیر را داخل پارچ بریزد و مقداری شکر اضافه کنید و اندازه کافی آب داخل پارچ بریزید و شربت را خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.در آخر هم گلاب را اضافه کنید و شربت را نوش جان کنید .
می توانید با خاکشیر ژله و یخ هم درست کنید . برای تهیه یخ خاکشیری در قالب های مخصوص یخ مقداری خاکشیر و آب بریزید و داخل فریزر بگذارید.
سالاد یونانی یک سالاد خوشمزه است که به خاطر وجود سبزیجات متنوع بسیار سالم و پر انرژی می باشد. این سالاد برای کسانی که رژیم غذایی دارند و می خواهند وعده شام خود را حذف کنند بسیار مناسب است چون هم کم کالری است و هم سس آن از سرکه بالزامیک تهیه می شود.
* در صورت تمایل می توانید به جای شوید از مقداری پونه کوهی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی | |
خیار | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
کاهو | نصف بوته |
زیتون سیاه بدون هسته | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای رنگی | یک سوم پیمانه |
پیاز قرمز | 1 عدد |
شوید تازه یا خشک | 1 قاشق غذا خوری |
پنیر فتا | 200 گرم |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
سرکه بالزامیک | به میزان دلخواه |
آب لیمو | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه سالاد یونانی ابتدا همه سبزیجات را تمیز بشورید و بگذارید تا کاملا آبشان بروند. یک ظرف بزرگ مخصوص سالاد انتخاب کنید و کاهو را در این ظرف خرد کنید. حالا خیار و گوجه را به صورت نگینی خیلی درشت خرد کنید. البته خیلی درشت هم خرد نکنید که خوردنش مشکل باشد. زیتون های بدون هسته را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. پیاز را هم بعد از پوست گرفتk به صورت خلالی باریک خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم به صورت خلالی خرد کنید و اضافه کنید. اگر از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید سالادتان زیباتر می شود. پنیر را هم به صورت مکعبی خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای روغن زیتون و سرکه و آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس روی سالاد بریزید و در آخر شوید را روی سالاد بپاشید . سالاد را تا هنگام سرو داخل یخچال بگذارید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله را برایتان آموزش دهیم. سیر ترشی از ترشیجات خوشمزه و پرطرفداری است که همراه غذا مصرف می شود و خاصیت های درمانی زیادی هم دارد.
سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از 7 سال به معتدلترین وضعیت طبعی میرسند. ترشی 7 ساله سیر دارای خواص فراوان، هم از نظر دارویی و هم از نظر غذایی بوده و به عبارتی، هم غذای دارویی محسوب میشود و هم داروی غذایی. سیرترشی ، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی چه بلغمی، چه سودایی، چه صفرایی و چه دموی مزاج مناسب بوده و به دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران نیز میتوانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هفت ساله | |
سیر | 1 کیلو گرم |
سرکه قرمز | 1 لیتر |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
برای تهیه سیر ترشی بهتر است از سیر تازه که در فصل بهار موجود است استفاده کنید. سیر ها را فقط پوست رویشان را بگیرید در حدی که سیرها به شکل درسته در کنار هم مانده باشند و فقط یک لایه از پوستشان را باید بگیرید.
سیرها را داخل مقداری آب بخیسانید تا اگر داخلشان کثیف هست در آب تمیز شوند. بعد از اینکه سیر ها در آب خیس خوردند آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای تمیز بردارید و آن را بعد از شستشو دادن بگذارید کامل خشک شود. ظرف و سیر برای ترشی گرفتن باید حتما خشک باشند چون در غیر این صورت باکتری در ترشی ایجاد می شود.
حالا سیر ها را داخل ظرف بریزید و سرکه را روی سیر بریزید تا ظرف کاملا پر شود و سیرها داخل ظرف غوطه ور شوند. در آخر نمک را بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را در جای گرم و دور نور از نور خورشید قرار دهید. این سیر ترشی بعد از گذشت 2 ماه قابل مصرف است ولی اگر میخواهید 7 ساله شود و خواصش بیشتر شود نباید از آن استفاده کنید. هرچه این ترشی بیشتر بماند رنگش تیره تر خواهد شد و شیرین تر می شود. در صورت تمایل می توانید مقداری نبات یا عسل را داخل ظرف سیر ترشی بریزید تا طعم ترشی کمی ملس تر شود. بهتر است برای اینکه سیر ترشی کهنه شود و خواصش بیشتر شود سرکه را سرد به سیرها اضافه کنید.
پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است برای کسانی که عاشق شکلات هستند . پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی هست که طرز تهیه آسانی دارد و مواد اصلی تشکیل دهنده اش پودر ژلاتین ، خامه و شیر هست . پاناکوتا انواع مختلفی دارد مثل : پاناکوتا زعفرانی ، پاناکوتا وانیلی ، پاناکوتا قهوه و ... !!! با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه پاناکوتا را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا شکلاتی | |
پودر کاکائو | 2 قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذا خوری |
شیر | 2 لیوان |
خامه | نصف لیوان |
شکر | یک سوم پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و نصف لیوان شیر به آن اضافه کنید و ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود. حرارت غیر مستقیم مثل گذاشتن ظرف روی کتری یا سماور. در ظرف دیگری خامه را بریزید و بقیه شیر را به خامه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد از گذشت چند دقیقه شکر را هم اضافه کنید تا در شیر و خامه حل شود. حرارت را باید کم کنید تا مواد نجوشند فقط در حدی باشد که شکر در مواد حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو الک شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. در آخر پودر ژلاتینی که در شیر حل کرده بودید را اضافه کنید و هم بزنید. قالب مناسبی را آماده کنید و مواد پاناکوتا را داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود. بعد از این مدت دسر را در ظرف سرو برگردانید و نوش جان کنید.
در صورت تمایل به جای پودر کاکائو از شکلات تخته ای رنده شده هم می توانید استفاده کنید. این نکته را هم به یاد داشته باشید که از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا دسرتان خوش رنگ شود . هرچه پودر کاکائو یا شکلات شما بیشتر باشد رنگ پاناکوتا تیره تر خواهد شد.
ترشک آلبالو از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توانید با خود به همه جا ببرید و با خیال راحت به کودکانتان بدهید چون دارای خواص بسیاری است. با درست کردن ترشک آلبالو در اصل یک تیر و دو نشان را خواهید زد چون هم ترشک خواهید داشت و هم شربت آلبالو دارید که خیلی خوشمزه است پس با سایت رز سرخ همراه باشید.
آلبالو جزء میوه هایی است که خیلی پرمصرف است و فرآورده های مختلفی از آن مانند ترشی آلبالو ، لواشک آلبالو ، مربای آلبالو و ... تهیه می کنند. در روش خشک کردن طبیعی به علت اینکه میوه آب خود را از دست می دهد دیرتر مورد فساد پذیری قرار می گیرد و خواصش را از دست نمی دهد.
مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو | |
آلبالو | 1 کیلو گرم |
نمک | به میزان لازم |
پودر گلپر (در صورت تمایل) | به میزان لازم |
برای تهیه ترشک آلبالو ابتدا چوب آلبالو ها را جدا کنید و تمیز بشورید. آلبالو ها را داخل قابلمه ای بریزید و مقدار خیلی کم آب به آنها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. مرتب کفی که روی آلبالوها ایجاد می شود را بگیرید. وقتی آلبالو ها خوب پختند و حسابی رنگ پس دادند آلبالو ها را از ظرف بیرون بیاورید و داخل یک صافی بریزید تا آبشان برود. اگر میخواهید شربت آلبالو هم داشته باشید مقدار کافی شکر به داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا شربت غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
هنگامی که آلبالو ها خنک شدند و آبشان رفت آنها را درون یک سینی پهن کنید و مقداری نمک و پودر گلپر به آنها اضافه کنید و آن ها را به مدت 1 روز جلوی نور خورشید بگذارید تا خشک شوند. بعد از این مدت ترشک آلبالو را داخل ظروف پلاستیکی بریزید و در یخچال قرار دهید.