سالاد سیسیلی از سالاد های معروف و خوشمزه است که تقریبا در همه نقاط دنیا سرو می شود. این سالاد را می توانید برای پذیرایی از مهمانتان استفاده کنید یا اگر رژیم غذایی دارید به عنوان وعده شام در نظر بگیرید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد سیسیلی را آموزش دهیم. با این مقدار مواد تقریبا برای 7 نفر می توان سالاد تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیسیلی | |
کلم بروکلی | 1 بوته |
هویج | 3 عدد |
کشمش پلویی | نصف پیمانه |
ساقه کرفس | 3 عدد |
مغز تخمه | یک سوم پیمانه |
پیازقرمز | 1 عدد |
آلو خشک | یک سوم پیمانه |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیسیلی | |
پودر سیر و پودر پیاز | 1 قاشق مربا خوری |
سس مایونز | 1 پیمانه |
پودر خردل | نصف قاشق مربا خوری |
عسل | 1 قاشق غذا خوری |
سرکه یا آبغوره | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه سالاد سیسیلی ابتدا کلم بروکلی ها را بشورید و بگذارید تا آب آن ها کامل برود و خشک شوند. سپس آنها را خیلی ریز خرد کنید.
پیاز و هویج را پوست گرفته و آن را نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید. ساقه های کرفس را هم بشورید و به اندازه ای کوچک حلقه ای خرد کنید. تمام سبزی ها را با هم در ظرف مخلوط کنید سپس کشمش پلویی و آلو خشک و مغز تخمه را به مواد سالاد اضافه می کنیم.
حالا سس سالاد را آماده می کنیم . سس مایونز را داخل ظرفی می ریزیم و آبغوره و عسل را به آن اضافه می کنیم. با چنگال مواد را خوب مخلوط کرده تا یکدست شوند . پودرسیر و پودر پیاز ، خردل ، زرد چوبه ، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و حسابی با هم مخلوط می کنیم. حالا سس آماده شده را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید تا همه جای سالاد به سس آغشته شود. برای تزیین سالاد می توانید از کشمش و مغز تخمه استفاده کنید.
رانی هلو از نوشیدنی های خنکی هست که خوردنش در یک روز تابستانی گرم خیلی لذت بخش هست . اکثرا رانی هلو را از مغازه ها تهیه می کنید ولی با داشتن مقداری هلو می توانید این رانی خوشمزه را در منزل تهیه کنید تا از سلامتش مطمئن شوید چون مواد نگه دارنده ای در این نوشیدنی وجود ندارد تا سلامتتان را به خطر بیندازد. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه رانی هلو را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه رانی هلو | |
هلو | 1 کیلو گرم |
شکر | 1 پیمانه |
لیمو ترش | مقدار کمی |
آب | 4 لیوان |
برای تهیه رانی هلو ابتدا باید هلو ها را بشورید و پوست رویشان را جدا کنید و هسته اش را بیرون بیاورید . هلو ها را با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه هلو داخل آب بجوشد و نرم شود. حالا شکر را به هلو اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. مقداری از نوشیدنی را تست کنید و اگر به مقدار بیشتری شکر احتیاج داشت اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و لیموترش را اضافه کنید. وقتی مواد را از روی حرارت بر میدارید نباید خیلی شل و آبکی باشند.
مواد را بعد از خنک شدن داخل میکسر (یا مخلوط کن) بریزید تا یکدست شود. حالا رانی هلو را برای مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید تا حسابی خنک و تگری شود. بعد از این مدت رانی را داخل لیوان بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید 1 عدد هلو را ریز خرد کنید و داخل نوشیدنی بریزید تا خوشمزه تر شود و واقعا شبیه به رانی شود. با این نوشیدنی خوشمزه و سالم می توان پذیرای مهمان هایتان در فصل گرما باشید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا با انواع واریاسیون و کاربرد واریاسیون ها و نحوه استفاده از آنها آشنا شوید.
واریاسیون برای زیباتر شدن و یا تغییر رنگ موی فعلی استفاده می شود و در حقیقت رنگ موی خالص و قوی هست که باید با رنگ مو یا با رنگ ساژهای روی موی دکلره شده ، مخلوط شود تا تن رنگ را تغییر دهد.
واریاسیونها رنگهای اصلی هستند و غلظت بسیار بالایی دارند ، به همین دلیل باید به مقدار خیلی کم از آنها استفاده شود تا تن رنگ را تغییر دهند و همچنین از این ماده به تنهایی نباید استفاده کرد.
کارآیی واریاسیون ها ایجاد سایههای دلخواه یا پوشاندن سایههای ناخواسته است. به عنوان مثال برخی از رنگ مو ها تن زردی یا قرمزی دارند که زیبایی رنگ را تحت تاثیر قرار میدهد. آرایشگران برای از بین بردن این مشکل از واریاسیون استفاده میکنند.
انواع واریاسیون ها | کاربرد واریاسیون ها |
واریاسیون سبز | رنگ قرمز را خنثی میکند و بالعکس. پس هیچگاه وارسیون سبز با رنگ قرمز و یا بالعکس ترکیب نمی شوند. |
واریاسیون زرد | برای اینکه به مو، تن طلایی بدهد با همه رنگها و رنگساژها ترکیب میشود |
واریاسیون نقرهای | ضد زردی است و زردی مو را از بین برده و موها را براق میکند |
واریاسیون آبی | ضد زردی است و زردی مو را از بین برده و موها را براق میکند |
واریاسیون خاکستری | جهت از بین بردن زردی مو |
واریاسیون دودی | جهت از بین بردن رفله ی زردی |
واریاسیون طلایی | جهت ترکیب با سری رنگهای طلایی |
واریاسیون قرمز | جهت ترکیب با رنگهای گرم |
قانون واریاسیون که به R12 معروف می باشد به نحوه استفاده و میزان اندازه سانتی که برای تناژ و یا خنثی کردن رنگ مو می توان استفاده نمود اشاره می کند.
این سیستم براساس پایه رنگ 12 عمل می کند بدین صورت که از این عدد، پایه رنگ مورد نظر خود را کم کرده. با این روش می توانید سانت دقیق میزان استفاده از واریاسیون را بدست آورید.
مثلا اگر بخواهید از پایه رنگ طبیعی 7 و واریاسیون سبز استفاده نمایید در نتیجه 5=7-12 می شود در نتیجه به 5 سانتی متر واریاسیون سبز نیاز می باشد. استفاده از عناوینی مانند یک بند انگشت یا یک نخود اشتباه می باشد و دقیقا باید از قانون R12 استفاده کنید.
آشنایی با رنگ موی گرم و سرد |
توجه داشته باشید که برای استفاده از واریاسیون ابتدا باید با گرم و سرد بودن رنگموها آشنا شوید. همچنین اگر به درستی از واریاسیون استفاده نشود ممکن است نتیجه دلخواه را به همراه نداشته باشد.
رنگ موی سرد | رنگ موی گرم |
M : زیتونی | K : قهوه ای متمایل به قرمز |
A : خاکستری | R : قرمزی یا شرابی |
C : دودی | N : رنگ های طبیعی |
Copper : فندقی یا مسی | |
Violet : بنفش |
با توجه به راهنمایی که در مورد رنگ های گرم و سرد کردیم می توانید به راحتی واریاسیون مناسب با رنگ موی خودتان را انتخاب کنید.
نکته :
دربین انواع گروه های رنگ، سری M و سری N قدرت و ماندگاری بیشتری دارند.
اگر رنگی را انتخاب کردید که تن نارنجی داشت برای از بین بردن نارنجی موجود در رنگ از رنگ هایی که تن آبی دارند می توانید استفاده نمایید. رنگ های مشکی یا خاکستری از این دسته رنگ های می باشند.
کیک ماست یک کیک خوشمزه ای است و به دلیل وجود ماست بسیار بافت نرمی دارد. این کیک خوشمزه را می توانید به عنوان عصرانه با یک فنجان چای نوش جان کنید و لذت ببرید . با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک ماست را برایتان آموزش دهیم. در تهیه این کیک می توانید از ماست خامه ای هم استفاده کنید تا کیک خوشمزه تر شود .
مواد لازم برای تهیه کیک ماست | |
تخم مرغ | 3 عدد |
ماست | 1 لیوان |
شکر | 200 گرم |
آرد سفید | 2 لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
برای تهیه کیک ماست ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرفی جدا بریزید. با همزن سفیده های تخم مرغ را خوب بزنید تا حالت کف پیدا کنند طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم از ظرف نریزند. سفیده های هم زده را داخل یخچال بگذارید تا بقیه مواد کیک آماده شوند.
زرده های تخم مرغ را هم با همزن بزنید تا حباب دار شوند سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. ماست و روغن مایع را هم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 مرتبه الک کنید. آرد الک شده را طی چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید . در آخر کار باید سفیده های تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. وقتی سفیده ها را اضافه کردید مواد را زیاد نباید هم بزنید چون پف کیک می خوابد. قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (معادل 350 درجه فارنهایت) روشن کنید و قالب را داخل فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و رویش طلایی شود. کیک ماست را از فر بیرون بیاورید و با مقداری پودر قند تزیین کنید و نوش جان فرمایید.
سالاد مکزیکی یک سالاد و پیش غذای بسیار مناسب برای مهمانی هایتان است که زیبایی خاصی به سفره تان می دهد . این سالاد از کلم و کالباس و سس تهیه می شود و به دلخواه می توانید مواد دیگری را به آن اضافه کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد مکزیکی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی | |
کالباس | 300 گرم |
کلم قرمز | نصف بوته |
کلم سفید | نصف بوته |
قارچ | به میزان لازم |
خیارشور | 5 عدد |
نخود فرنگی | یک چهارم پیمانه |
هویج | 1 عدد |
ذرت | یک چهارم پیمانه |
سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذا خوری |
ماست | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه سالاد مکزیکی کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و سپس هر کدام را در ظرفی بریزید و در آب بخیسانید سپس آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا آبشان بروند. نخود فرنگی را با 1 لیوان آب روی حرارت بگذارید تا پخته شوند. استفاده از نخود فرنگی کاملا سلیقه ای است.
قارچ و خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید . هویج را روی مواد رنده کنید . سپس کلم ها و نخود فرنگی و ذرت را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوطشان کنید .
برای تهیه سس در ظرفی ماست را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید سپس سس مایونز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . حالا سس را روی سالاد بریزید تا همه مواد به سس آغشته شوند. ظرف سالاد را سلفون بکشید و برای حداقل 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سس به خورد مواد برود. برای تهیه سس به جای سس مایونز از سس هزارجزیره یا فرانسوی هم می توانید استفاده کنید.