نکاتی مهم و ساده برای ماندگاری رنگ مو قبل و بعد از رنگ کردن مو

ماندگاری رنگ مو

ماندگاری رنگ مو ، تثبیت رنگ مو ، پایداری رنگ مو

رنگ کردن مو، یک راه ساده برای رسیدن به زیبایی می باشد ولی رنگ کردن همیشگی مو باعث آسیب رسیدن به مو می شود . متخصصان پوست و مو همیشه توصیه می کنند برای اینکه به موهایتان کمتر آسیب برسد آنها را دیر به دیر رنگ کنید . در هنگام رنگ کردن مو یک سری نکاتی هست که اگر رعایت شود باعث ماندگاری رنگ مو می شود پس با سایت رز سرخ همراه باشید.

رنگ کردن بیش از حد موها یعنی بیشتر از سالی 10 بار می‌تواند ضررهایی برای موها و گاهی هم سلامت ما داشته ‌باشد اما گاهی رنگ موها کدر یا بدرنگ می‌شود یا زیبایی خود را از دست می‌دهد و درنتیجه چاره‌ای جز رنگ کردن باقی نمی‌ماند. اما اگر یاد بگیریم چگونه از موها مراقبت کنیم که رنگ‌شان همیشه براق و زنده بماند دیگر لازم نیست مدام برای بازگرداندن زیبایی‌شان موها را رنگ کرد.

برای ماندگاری رنگ مو نکات زیر را رعایت کنید :

 - موهایتان را تقویت کنید :

هر زمانی که تصمیم به رنگ کردن موهایتان گرفتید از 3 روز قبل موهایتان را خوب تقویت کنید و از تقویت کننده های پروتئینی و نرم کننده های تقویتی استفاده کنید انجام این کار قبل از رنگ کردن باعث بهتر نگه داشتن رنگ مو می شود. برای اینکه موهایتان زمان رنگ کردن کمی چرب باشد حداقل 24 و حداکثر 48 ساعت قبل از رنگ کردن حمام نروید. چرب بودن مو باعث می شود مو رنگ را بهتر به خود بگیرد و آسیب کمتری ببیند.

- دو روز قبل از رنگ کردن موهایتان را بشوئید :

برای شستن مو از یک شامپو قوی استفاده کنید به این دلیل که اگر موادی از قبیل ژل، موس ،اسپری مو و محصولات حالت دهنده روی مو باشند پاک شود. اگر موقع رنگ کردن مو هر نوع ماده خارجی روی موهایتان باشد باعث می شود رنگ خوب جذب مو نشود و در عملکرد رنگ مو خلل ایجاد کند. این عمل را بعد از رنگ کردن مو نیز انجام دهید تا رنگ موی بهتری داشته باشد. بعد از رنگ کردن مو به مدت 2 روز حمام نروید. این کار باعث ثابت ماندن رنگ موهایتان می شود.

- هر روز موهایتان راشامپو نزنید :

یک متخصص مو در این باره می گوید :

شاید کمی کثیف بنظر بیاید اما نیازی نیست که هر روز موهایتان را بشورید. شستشوی متناوب، چربی‌های با‌ ارزشی که رشته‌ موهایتان را مرطوب نگاه می‌دارد را از موهایتان می‌زداید، و همین اتفاق عمر رنگ موهای شما را کمتر خواهد کرد. حالا برای اینکه بین هر بار شستشو، موهایتان تر و تمیز بنظر برسد می‌توانید از شامپوی خشک استفاده کنید.

فردریک استیت نیز یکی دیگر از مشهوران زمینه مو می باشد میگوید :

اگر چاره ای ندارید و میخواهید هر روز موهایتان رابشورید فقط پوست سرتان را شامپو بزنید و کل موهایتان را نشوئید. این کار علاوه بر صرفه جویی در مصرف شامپو باعث استقامت رنگ موهایتان نیز می شود. حتما برای شستن موهایتان بعد از رنگ کردن از شامپو مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنید. این کار علاوه بر تثبیت رنگ مو باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به مو نیز می شود.

- از محصولات صحیح استفاده کنید :

بیشتر وقت ها رنگ پریدگی مو بصورت طبیعی رخ میدهد ولی باز موهای ما پا طراوت بنظر نمی رسد. اگر از محصولات خوب و با کیفیت استفاده نکنید این مشکل را تشدید خواهید کرد. ریتا هازن که متخصص موی افراد مشهور است میگوید :

مهمترین اصل از نگه داری مو بعد از رنگ شدن استفاده از محصولات تخصصی این زمینه می باشد. محصولات غیر تخصصی بسیار قوی هستند و به سرعت رنگ مو را از بین می برند.

جول وارن میگوید :

از اینکه مردم برای رنگ موهایشان کلی پول خرج می کنند ولی برای شستن و مراقبت از آن از شامپوهای ارزان و بی کیفیت اسفاده میکنند خنده ام  میگیرد. توصیه من به تمام مشتریانم استفاده از محصولات مخصوص موهای رنگ شده با کیفیت است. این محصولات بدون سولفات و حاوی روغن آرگان برای تأمین چربی سطح موها هستند تا موهایی براق و نرم داشته باشید. همچنین برخی از این محصولات حاوی عصاره‌ی چای سبز نیز می‌باشند که موهای شما را تغذیه کرده تا رنگ موها تثبیت و عمرش طولانی شود.

هرگز موهای رنگ شده را با آب داغ نشوئید و سعی کنید از آب ولرم برای این کار استفاده کنید.

- موهایتان نیز به ضد آفتاب احتیاج دارد :

نور خورشید باعث کمرنگ شدن رنگ مو می شود بطور مثال موی بلوند را به رنگ برنج نغییر میدهد. اگر می‌خواهید در زیر نور خورشید بیرون بروید، باید از محصولاتی که از موهای شما در برابر UV محافظت می‌کنند استفاده نمایید. اگر برنامه دارید که چند ساعتی بیرون از خانه باشید، می‌توانید از روغن‌هایی که مخصوص درخشان نگاه داشتن موهاست استفاده نمایید.

- اجازه بدهید رنگ مو به اندازه کافی روی سرتان بماند :

اگر در منزل موهایتان را رنگ می کنید حتما ساعت را کوک کنید تا دقیقا بعد از مدت زمان تعیین شده در کاتالوگ رنگ مو آن را بشوئید. موهای خاکستری و سفید ، رنگ را نسبت به دیگر موها کمتر جذب می کنند. در این صورت اجازه دهید رنگ مو مدت بیشتری روی موی شما باشد.

- حرارت ها را کنار بگذارید :

سعی کنید سشوار کردن و اتو کشیدن موهایتان را خیلی کم کنید.

- از ماسک مو استفاده کنید :

با توجه به راهنمایی متخصصان مو یک ماسک مو مخصوص موهای رنگ شده تهیه کنید و استفاده کنید. ماسک مو علاوه بر ثابت نگه داشتن رنگ مو باعث میشود آسیب کمتری به موهایتان برسد. داشتن رنگ مو جذاب و زیبا می تواند چهره شما را روشن تر و ماندگار تر کند .

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه و اصل با رب انار یک غذای اصیل شمالی

طرز تهیه اکبر جوجه

اکبر جوجه ، سس اکبر جوجه ، اکبر جوجه گلوگاه ، طرز تهیه اکبر ، akbar jooje

اکبر جوجه لقب ابداع کننده این غذا است که شعبه های زیادی در شمال کشور دارد ولی شعبه اصلی اکبر جوجه در استان مازندران و شهر گلوگاه می باشد. اکبرجوجه اصل بسیار خوشمزه و لذیذ است . برای تهیه این غذا حتما باید از جوجه کم سن (ترجیحا 1 ماهه) استفاده کنید البته اگر جوجه در دسترس نداشتید می توانید از ران مرغ استفاده کنید . با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه اکبر جوجه را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه
جوجه1 عدد
پیاز1 عدد
رب انار1 پیمانه
آبلیموبه میزان لازم
زعفران دم کرده1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه

برای تهیه اکبر جوجه ابتدا جوجه را در ظرفی بگذارید و پیاز را روی جوجه رنده کنید و آبلیمو را روی جوجه بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را به جوجه اضافه کنید و روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید تا جوجه طعم دار شود. هر چه جوجه مدت زمان بیشتری در آبلیمو و پیاز بماند خوش طعم تر می شود. به مقدار کافی روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود سپس جوجه را داخل روغن بیندازید تا سرخ شود و شروع به آب انداختن بکند. بهتر است از یک تابه گود مثل شیرداغ کن استفاده کنید.

زعفران دم کرده را با مقداری آبلیمو و آب مخلوط کنید و هنگامی که جوجه سرخ شد آن را روی جوجه بریزید و درب تابه را بگذارید تا هم جوجه سرخ شود و هم با بخار آب پخته شود. وقتی دو طرف جوجه حسابی طلایی شدند می توانید آن را از روغن در بیاورید و در ظرف سرو بگذارید. برای تهیه سس اکبر جوجه رب انار رقیق شده را روی جوجه بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید در حد چند دقیقه رب انار را با کره تفت دهید.

طرز تهیه تاس کباب غذای سنتی و خوشمزه ایرانی به همراه اصول مهم پخت

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه ای است که در تمام نقاط ایران پخته می شود . مواد اصلی تشکیل دهنده تاس کباب گوشت ، سیب زمینی و گوجه است که در صورت تمایل می توان مواد دیگری مثل بادمجان ، آلو ، به و ... را به ترکیب غذا اضافه کرد. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه تاس کباب را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب
گوشت خورشتی300 گرم
پیاز1 عدد
سیب زمینی2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
هویج1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب

برای تهیه تاس کباب ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود (به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید) . زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید و 2 لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد تا گوشت پخته شود. بعد از گذست 1 ساعت سیب زمینی ، هویج ، گوجه را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید. نمک و رب گوجه را هم اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا غذا جا بیفتد. اگر خواستید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید گوشت ها را باید اندازه کف دست پهن کنید و روی پیاز ها بچینید سپس سیب زمینی و گوجه و هویج را به صورت لایه ای روی گوشت بچینید . درب تابه را برای یک ربع بگذارید تا گوشت آب بیندازد بعد 1 لیوان آب و رب را اضافه کنید.

تاس کباب را با نان یا با پلوی ایرانی می توانید نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی پنجره ای بسیار خوشمزه و راحت در منزل با نشاسته و آرد

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

نان پنجره ای ، شیرینی پنجره ای ، طرز تهیه شیرینی پنجره ای

شیرینی پنجره ای یک نوع شیرینی خوشمزه و سنتی هست که بیشتر در ایام نوروز دست می شود و نام های دیگری دارد از جمله نان پنجره ای ، خاتون پنجره. برای تهیه این شیرینی به قالب های مخصوص احتیاج دارید. کار این قالب ها این است که آن ها را به خمیر آغشته می کنید و داخل روغن میندازید . با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه نان پنجره ای را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای
آرد سفیدنصف لیوان
نشاستهنصف لیوان
تخم مرغ3 عدد
گلابنصف لیوان
پودر قند به میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

برای تهیه شیرینی پنجره ای ابتدا نشاسته را در کاسه ای بریزید و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. روی ظرف را سلفون بکشید و برای 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید تا مشغول سرخ کردن شوید . اگر احساس کردید خمیر سفت شده است مقداری گلاب یا شیر به خمیر اضافه کنید. غلظت خمیر نه باید خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.

در یک ظرف گود (مثل شیر داغ کن) مقداری روغن بریزید و بگذارید تا حسابی داغ شود. قالب نان پنجره ای را برای چند ثانیه داخل روغن داغ بگذارید تا گرم شود سپس قالب را داخل خمیر فرو کنید طوری که تمام سطح قالب از خمیر پوشیده شود. حواستان باشید که قالب را تا انتها داخل خمیر نزنید چون دیگر خمیر از قالب جدا نمی شود. دوباره قالب را داخل روغن داغ قرار دهید و کمی آن را تکان دهید تا خمیر به راحتی از قالب جدا شود و سرخ شود. همه نان ها را به همین صورت سرخ کنید. می توانید از چند قالب مختلف استفاده کنید تا نان های متفاوتی داشته باشید. وقتی نان ها سرخ شدند آن را داخل ظرفی بگذارید و کمی پودر قند روی آن ها بپاشید. در صورت تمایل می توانید پودر قند را با مقداری هل کوبیده شده مخلوط کنید.

طرز تهیه بستنی سرخ شده با طعمی فوق العاده بی نظیر مخصوص عصرهای تابستانی

طرز تهیه بستنی سرخ شده

بستنی سوخاری ، بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی سرخ شده را آموزش دهیم. بستنی از دسرهایی خوشمزه ای هست که همه کوچکترها و بزرگترها از خوردنش در یک روز گرم لذت می برند. بستنی سوخاری یک نوع متفاوت از بستنی است که طعم فوق العاده ای دارد و خیلی هم راحت تهیه می شود. بستنی سرخ شده در قاره آمریکا اختراع شده اما آنقدر خوشمزه بود که خیلی زود در آسیا هم محبوب شد. چینی ها با ایجاد تغییراتی بر روی این بستنی ورژن چینی آن را درست کردند که خیلی هم محبوب شده است. این بستنی ترکیبی از خمیر سرخ شده و مقداری بستنی سرد و خوشمزه هست.

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده
بستنی وانیلی2 لیوان
کورن فلکس صبحانه1 لیوان
تخم مرغ1 عدد
پودر نارگیل1 پیمانه
پودر دارچین1 قاشق چای خوری
شیر1 قاشق چای خوری
روغنبه میزان لازم

** کورن فلکس یک محصول فرآوری شده از غلات و آرد غلات هست که اغلب از آرد ذرت تهیه می شود و می توانید از سوپرمارکت تهیه کنید. به جای کورن فلکس از گردو و بادام و بسکویت پودر شده می توانید استفاده کنید **

طرز تهیه بستنی سرخ شده

برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ های متوسط در بیاورید و آن ها را در ظرفی قرار دهید و برای مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.در ظرفی تخم مرغ را بشکنید و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بستنی ها را از فریزر خارج کنید و آن ها را درون مخلوط تخم مرغ بغلطانید و سپس در مخلوط کورن فولکس قرار دهید تا تمام سطحش به این مواد آغشته شود.

توپ های بستنی را داخل ظرف قرار دهید و دوباره به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. مقداری روغن داخل تابه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . توپ های بستنی را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید و بعد از 30 ثانیه که کمی طلایی شدند آن ها را از روغن خارج کنید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون اگر بستنی زیاد داخل روغن بماند آب می شود فقط در حدی که دور بستنی طلایی شود. بستنی سوخاری را در ظرفی قرار دهید و آن را با سس شکلات تزیین کنید.