در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه شکلات هندوانه ای را آموزش می دهیم.
شکلات سفید :♥: 250 گرم
گلوکز :♥: 2 قاشق غذاخوری
شیر عسلی :♥: 150 گرم
کره :♥: 80 گرم
آجیل شیرین :♥: 150 گرم
رنگ خوراکی قرمز :♥: مقداری
برای تهیه شکلات هندوانه ای شب یلدا به روش زیر عمل کنید :
ابتدا شیر عسلی و کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه یکدستی ایجاد شود.
سپس گلوکز را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.
رنگ خوراکی قرمز را به هم به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ هندوانه در بیاید.
کف قالب ناودانی را با نایلون یا سلفون بپوشانید و چرب کنید.
مواد را در قالب بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس شکلات را از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 1/5 سانتی متر برش بزنید و در کپسول کاغذی قرار دهید.