طرز تهیه خورش انار ترش و خوشمزه شمالی معروف به خورش ناردون (مخصوص یلدا)

طرز تهیه خورش انار ترش و خوشمزه شمالی معروف به خورش ناردون

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه خورش انار را آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش انار ، خورش انار ، خورش ناردون ، خورش انار مازندرانی ، خورشت انار ، خورش دونه انار ، khoresh anar

خورش انار یکی از غذا های محبوب استان مازندران است که جزو غذاهای مجلسی و رسمی آن ها محسوب می شود. ظاهر و طعم این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه خورش انار

مرغ :♥: 1 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

سیر :♥: 3 حبه

انار دانه شده :♥: نصف پیمانه

رب انار :♥: 2 قاشق غذا خوری

شکر :♥: 2 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)

دارچین :♥: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

روغن زیتون :♥: 1 قاشق غذا خوری

رز سرخ

طرز تهیه خورش انار

به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه خورش انار به این صورت است که ابتدا باید

مرغ را مزه دار کنیم به این صورت که اول کمی روغن زیتون روی تمام سطح مرغ می مالیم سپس یکی از پیاز ها و 1 حبه سیر را رنده می کنیم و روی مرغ میریزیم.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم روی مرغ می ریزیم و خوب همه جای مرغ را به مواد آغشته می کنیم تا مزه دار شود.

یکی دیگر از پیاز ها را ریز خرد می کنیم و همراه با سیر خرد شده در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند.

 بعد از اینکه مرغ ها طعم دار شدن آن ها را درون روغن داغ و پیاز ها سرخ می کنیم.

رب انار را به مواد اضافه کنید و در روغن تفت دهید.حالا باید دانه های انار را به غذا اضافه کنید.

کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مواد بزنید و به مقدار لازم روی خورش ناردون آب بریزید.حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود و خورش جا بیفتد.

در صورت تمایل از چوب دارچین استفاده کنید و در آخر پخت آن را از خورش بیرون بیاورید.

در پایان پخت باید سس غلیظی در کنار مرغ داشته باشیم و مرغ نباید خیلی آبدار باشد.

اگر خورش خیلی ترش شده بود مقداری شکر را به غذا اضافه کنید.

می توانید انار را اواخر پخت اضافه کنید و درب تابه را نگذارید تا دانه های انار همان طور قرمز رنگ باقی بمانند.

اگر از گوشت غاز یا مرغابی استفاده می کنید مدت زمان پخته شدن خیلی بیشتر است و حدود 3 یا 4 ساعت است.

در بعضی از دستورهای پخت خورش انار از سبزی های معطر هم در سبزی استفاده می کنند.سبزیجات مرسوم برای تهیه خورشت انار جعفری ، گشنیز ، تره و شوید هستند که به راحتی در تمام نقاط کشور در دسترس هستند. البته در گیلان سبزیجات محلی مانند خالواش و چوچاق هم برای تهیه خورش انار مورد استفاده قرار می گیرند.

رز سرخ

طرز تهیه خورش انار ، خورش انار ، خورش ناردون ، خورش انار مازندرانی ، خورشت انار ، خورش دونه انار ، khoresh anar

طرز تهیه خورش انار ترش و خوشمزه شمالی معروف به خورش ناردون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.