گالری عکس پروفایل محرم در سایت رز سرخ
خیمه ماه محرم زده شد بر دل ما
باز نام تو شده زینت هر محفل ما
جز غم عشق تو ما را نبود سودایی
عشق سوزان تو آغشته به آب و گل ما
ماه خون ماه اشک ماه ماتم شد
بر دل فاطمه داغ عالم شد
فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میکنم
هر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله
این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله
حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد
سلام ما به محرم، به غصه و غم مهدی
به چشم کاسه خون و به شال ماتم مهدی
سلام ما به محرم، به شور و حال و عیانش
سلام ما به حسین و به اشک سینه زنانش
عرض تسلیت و التماس دعا
خوشا آن سر که سرمست حسین است
خوشا آن دل که پابست حسین است
به عالم آنکه زیر پرچم اوست
به محشر نامه اش دست حسین است
مطاف اهل دل خاک حسین است
ملک در عرش غمناک حسین است
شنیدم هاتفی درگوش جان گفت
شفا در تربت پاک حسین است
فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)
بر تمامی شیعیان و حسینیان عزیز تسلیت باد.
خوشم که جوهر عشق تو در سرشت من است
محبت تو همان خط سرنوشت من است
گناه کارم اگر از آستان قدس حسین
کجا روم به خدا کربلا بهشت من است
چشمان زمین دوباره تر خواهد شد
ماه از سر شب بدون سر خواهد شد
تاریخ دوباره به خودش می لرزد
شق القمری بزرگتر خواهد شد
بادمجان سوخاری یک پیش غذا یا میان وعده ساده و خوشمزه ای هست که ظاهر بسیار زیبایی به میز پذیراییتان می دهد. با بادمجان غذاهای متفاوتی می شود درست کرد مثل : کشک بادمجان ، میرزا قاسمی ، اردور بادمجان ، یتیمچه بادمجان ، بورانی بادمجان و ... !!! با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان سوخاری را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری | |
بادمجان | به تعداد نفرات |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد | به میزان لازم |
آب یا شیر | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه بادمجان سوخاری ابتدا باید بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید یا نگینی درشت خرد کنید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا هم تلخی بادمجان گرفته شود و هم روغن کمتری مصرف شود. بعد از 1 ساعت بادمجان ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند.
تخم مرغ، نمک و فلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. آرد و پودر سوخاری را هم در ظرف های جداگانه بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
شیرینی گردویی شکلاتی از گردو ، خرما و ویفر شکلاتی تهیه می شود و بدون اینکه احتیاج به پخت داشته باشد آماده است. می توانید این شیرینی خوشمزه و آسان را برای پذیرایی از مهمانتان تهیه کنید.این شیرینی در حین سادگی بسیار مقوی و سرشار از انرژی می باشد و بسیار مناسب برای فصل امتحانات و همچنین برای ورزشکاران می باشد. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش شیرینی پزی همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی گردویی شکلاتی را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی شکلاتی | |
مغز گردو پودر شده | 200 گرم |
مغز فندق | 20 عدد |
خرمای بدون پوست و هسته | 10 عدد |
ویفر شکلاتی پودر شده | 2 بسته |
پودر نارگیل | برای تزیین به میزان دلخواه |
کنجد | یک قاشق غذاخوری |
برای تهیه شیرینی گردویی شکلاتی ابتدا باید در ظرفی گردو پودر شده را بریزید و ویفر خرد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس خرما را له کنید و به مواد اضافه کنید و با دست حسابی ورز دهید تا روغن گردو به خوبی در بیایید. در این مرحله در صورت تمایل کنجد را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. مواد شیرینی گردویی آماده شده است. از مواد اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و وسط آن یک مغز فندق بگذارید. حالا شیرینی را مثل توپ گرد کنید طوری که فندق داخل شیرینی پنهان شود. همه مواد را به همین صورت آماده کنید . در مرحله آخر مقداری پودر نارگیل را روی توپ های شکلاتی که درست کرده اید بپاشید و آنها را تزیین کنید. شیرینی را برای مدت چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شوند سپس می توانید میل کنید.
شیرینی گردویی شکلاتی را می توانید درون ظرف در بسته برای 2 هفته دورن یخچال نگهداری کنید.
یتیمچه بادمجان یکی از غذاهای اصیل و ساده در ایران می باشد که در هر شهری متفاوت تهیه می شود ولی اصل این غذا از بادمجان و گوجه و سیب زمینی و پیاز تهیه می شود. چون در این غذا از گوشت استفاده نشده به آن یتیمچه می گویند. در شیراز برای تهیه یتیمچه از کدو سبز به جای بادمجان استفاده می شود. با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه ما باشید تا طرز تهیه یتیمچه بادمجان را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه بادمجان | |
بادمجان | 1 کیلو گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
سیر | 3 حبه |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه یتیمچه بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست بکنید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را نیم ساعت در آب و نمک بخوابانید تا تلخیشان گرفته شود. پیاز را نگینی ریز خرد (یا رنده) کنید و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود. حواستان باشد که 1 دقیقه سیر را بیشتر تفت ندهید چون می سوزد.
بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به پیاز و سیر اضافه کنید سپس گوجه فرنگی ها و سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه و ادویه ها را هم اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی مواد بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. این غذا بعد از گذشت 1 ساعت کاملا پخته شده و جا افتاده است.
یتیمچه را با نان یا برنج می توانید سرو کنید و لذت ببرید.
[divider]
شکلات گلاسه نوشیدنی خوشمزه ای است که طرفداران شکلات از خوردنش حسابی لذت می برند. خیلی ها گلاسه و میلک شیک را با هم اشتباه می گیرند باید بگوییم در گلاسه بستنی را در ته لیوان می ریزند و خامه روی گلاسه ریخته می شود ولی در میلک شیک همه مواد با هم میکس می شوند و یک جا در لیوان ریخته می شود. گلاسه انواع مختلفی دارد : شکلات گلاسه ، گلاسه توت فرنگی ، گلاسه انار ، گلاسه موز و ... ! با سایت رز سرخ در قسمت انواع نوشیدنی با ما همراه باشید تا طرز تهیه شکلات گلاسه را برایتان آموزش دهیم. این مقدار مواد برای تهیه گلاسه شکلات برای 1 نفر است.
مواد لازم برای تهیه شکلات گلاسه | |
شیر کاکائو پر چرب | نصف لیوان |
خامه | 2 قاشق غذا خوری |
بستنی شکلاتی | نصف لیوان |
سس شکلات یا شکلات آب شده | به میزان لازم |
پودر کاکائو | برای تزئین یه میزان لازم |
برای تهیه شکلات گلاسه ابتدا باید یک لیوان بلند را انتخاب کنید و دیواره های لیوان را با سس شکلات یا شکلات آب شده تزیین کنید . به این صورت که سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره های داخلی لیوان به شکلات آغشته شود. بستنی شکلاتی را داخل لیوان قرار دهید و شیر کاکائو را روی بستنی بریزید سپس خامه (ترجیحا فرم گرفته) را گلاسه بریزید.می توانید از مقداری پودر کاکائو برای تزیین روی خامه استفاده کنید.
برای تهیه شیر کاکائو شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.
تفاوت بین شکلات گلاسه و کافه گلاسه : |