بادمجان سوخاری یک پیش غذا یا میان وعده ساده و خوشمزه ای هست که ظاهر بسیار زیبایی به میز پذیراییتان می دهد. با بادمجان غذاهای متفاوتی می شود درست کرد مثل : کشک بادمجان ، میرزا قاسمی ، اردور بادمجان ، یتیمچه بادمجان ، بورانی بادمجان و ... !!! با سایت رز سرخ در قسمت آموزش آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان سوخاری را برایتان آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری | |
بادمجان | به تعداد نفرات |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد | به میزان لازم |
آب یا شیر | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه بادمجان سوخاری ابتدا باید بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید یا نگینی درشت خرد کنید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا هم تلخی بادمجان گرفته شود و هم روغن کمتری مصرف شود. بعد از 1 ساعت بادمجان ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند.
تخم مرغ، نمک و فلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. آرد و پودر سوخاری را هم در ظرف های جداگانه بریزید و کنار دستتان قرار دهید.