با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری را برایتان آموزش دهیم . ماهی از غذاهای خوشمزه و بسیار مقوی هست که حتما هفته ای 1 بار باید در برنامه غذاییتان گنجانده شود ولی بعضی ها به دلیل بویی که ماهی دارد از خوردن آن زیاد لذت نمی برند. اگر مرحله به مرحله با ما همراه باشید یک ماهی خوش طعم و عالی را برایتان آموزش می دهیم .
مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری | |
ماهی قزل آلا | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
آبلیمو | نصف لیوان |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری ابتدا باید ماهی را تمیز کنید و بشورید . سپس سر و دم ماهی را جدا کنید و ماهی را به قطعات کوچکتر خرد کنید. یعنی یک ماهی درسته را به 3 یا 4 فیله تبدیل کنید. می توانید ماهی را درسته هم مزه دار کنید ولی سرخ کردنش کمی سخت است.
در ظرفی پیاز و سیر را رنده کنید و آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .در صورت تمایل میتوانید به جای زردچوبه از مقداری زعفران دم کرده استفاده کنید . ماهی را داخل این مواد قرار دهید و همه جای ماهی را به این مواد آغشته کنید .ماهی را برای مدت 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود و بویش از بین برود . در ظرفی پودر سوخاری و فلفل و کمی پودر سیر بریزید و با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید.
حالا مقدار کافی روغن در تابه بریزید و بگذارید داغ شود. فیله های ماهی را ابتدا در تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در نهایت داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند و دو طرفشان طلایی شود.
اگر می خواهید روغن را طعم دار کنید مقداری زنجبیل تازه را داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند و بعد ماهی را سرخ کنید .
[dropcap][/dropcap]
اس ام اس تولد
و امروز دوباره متولد می شوی
و شمع ها ، که سهم توست از زندگی
و ستاره هائی که به میهمانی آمده اند
و شکوفه هائی که دوباره خواهند شکفت
و عطری که نصیب پروانه هاست
و تو سهم من از تمام زندگی
تولدت مبارک
[dropcap][/dropcap]
اس ام اس تبریک تولد
میلاد تو
شیرین ترین بهانه ایست
که می توان با آن
به رنج های زندگی هم دل بست
[dropcap][/dropcap]
متن تولد
دیشب برای روز تولدت یک سبد ستاره چیده ام
تکه ای ازماه را و یک شاخه نیلوفر
تو متولد می شوی و من عاشق تر می شوم
تولدت مبارک
[dropcap][/dropcap]
پیام تبریک تولد
صدای یک پرواز
فرود یک فرشته
آغاز یک معراج
و شروع یک زندگی . . .
تولدت مبارک
[dropcap][/dropcap]
اس ام اس عاشقانه تبریک تولد
مثلِ گلِ یاسی برخوشه یِ دلِ من
عطرتو پیچیده درکوچه یِ منزلِ من
روز میلادت مبارک ناز گل خوشگل من
[dropcap][/dropcap]
پیام تبریک تولد
ورق می خورد تقویم
می رسد به روزی که
آمدنش هیچ کس رو خوشحال نمی کند
حتی خودم را
تولدم را جشن می گیرم
با یک کیک تنهایی
و چند شمع اشک
و یک کادو پیچیده به اندوه
[dropcap][/dropcap]
اس ام اس عاشقانه
امروز سالروزه تولد نازنین ترین و اهورایی ترین ارمغان زندگیمه
تولدت مبارک عاشقانه دوستت دارم
[dropcap][/dropcap]
جملات زیبای تولد
باز کن پنجره ها را که نسیم
روز میلاد اقاقی ها را جشن می گیرد
و بهار روی هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
لمس بودنت مبارک
[dropcap][/dropcap]
اس ام اس تولد عاشقانه
زیباترین چشم انداز تندیس نگاه توست
و قشنگترین لحظه لحظه روییدن توست
سالروز تولدت را با تقدیم یک سبد گل سرخ تبریک می گویم
[dropcap][/dropcap]
تبریک تولد
روزی که به دنیا آمدی
هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید
که آرامش بخش روح و روان کسی هستی که
با بودن تو دنیا برایش زیباتر است
تولدت مبارک
[dropcap][/dropcap]
سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالاد هایی است که در مهمانی ها و جشن ها مورد استفاده قرار می گیرد مثل سالاد الویه . مواد اصلی سالاد ماکارونی عبارتند از : ماکارونی فرم دار ، ژامبون ، خیارشور و سس. در صورت تمایل می توانید مواد دیگری را به سالاد اضافه کنید مثلا جای ژامبون از مرغ استفاده کنید یا از ذرت و نخود فرنگی و هویج هم در ترکیب سالاد استفاده کنید. این سالاد به خاطر وجود ماکارونی غذای کاملی محسوب می شود و می توانید به جای وعده اصلی بخورید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی | |
ماکارونی فرمی | 1 بسته |
ژامبون | 300 گرم |
تخم مرغ آب پز | 3 عدد |
خیارشور | 5 عدد |
نخود فرنگی پخته شده | نصف پیمانه |
سس مایونز | به میزان لازم |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی را برای 8 دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد سپس آبکشی کنید و بگذارید آبش برود و خنک شود.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید. نه خیلی ریز خرد کنید و نه خیلی درشت. حالا ماکارونی را در یک ظرف بزرگ بریزید و ژامبون و خیارشور را اضافه کنید. تخم مرغ ها را هم روی مواد رنده کنید. نخود فرنگی پخته شده را هم به سالاد اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. در ظرفی سس مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و نمک و مقداری فلفل به سس بزنید . حالا سس را روی سالاد بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا سس به همه جای مواد برسد. روی سالاد ماکارونی سلفون بکشید و برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و سس به خورد مواد برود. بعد از این مدت سالاد را در ظرف سرو بریزید و با سلیقه خودتان تزیین کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو را برایتان آموزش دهیم. سوپ جو یکی از سوپ های خوشمزه ای است که معمولا در مهمانی ها کنار غذای اصلی سرو می شود.این سوپ دو نوع دارد : سوپ جو قرمز و سوپ جو سفید. در این مطلب ما قصد آموزش سوپ جو قرمز را داریم که در ترکیب آن از رب استفاده می شود ولی در ترکیب سوپ سفید از شیر یا خامه استفاده می کنند.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو | |
جو پرک | 1 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 2 عدد |
قارچ | 300 گرم |
جعفری و گشنیز خرد شده | 1 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه سوپ جو ابتدا جو را تمیز بشورید و با مقدار کافی آب روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. در این فاصله پیاز و هویج را به صورت نگینی خرد کنید و به جو اضافه کنید تا عطر پیاز در سوپ بپیچد.سینه مرغ را هم به صورت درسته اضافه کنید تا همراه بقیه مواد بپزد.بعد از حدود نیم ساعت که سینه مرغ کاملا پخت آن را از قابلمه بیرون بیاورید و استخوان هایش را جدا کنید و گوشتش را ریش ریش کنید و دوباره به داخل قابلمه برگردانید.
جعفری و گشنیز ساطوری خرد شده را هم به سوپ اضافه کنید. می توانید از سبزی مخصوص سوپ هم استفاده کنید ولی جعفری طعم سوپ را خیلی بهتر می کند. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید بعد از اینکه آب قارچ تبخیر شد رب گوجه را هم اضافه کنید تا رب رنگ باز کند. حالا قارچ و رب را به سوپ اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و بگذارید سوپ روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
هنگامی که سوپ جا افتاد آبلیمو را به سوپ اضافه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید از عدس و مقداری ذرت در داخل سوپ استفاده کنید.
با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کرم کارامل را برایتان آموزش دهیم. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که در ایران خیلی طرفدار پیدا کرده است و اگر فوت و فن تهیه کارامل را بلد باشید یک دسر بی نظیر است.
مواد لازم برای تهیه کرم کارامل | |
تخم مرغ | 5 عدد |
خامه پر چرب | 300 میلی لیتر |
شکر | 1 پیمانه + یک چهارم پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
برای تهیه کرم کارمل ابتدا باید مشغول تهیه شربت روی کارامل شوید به این صورت که 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. قاشق را از داخل مواد بردارید و بگذارید برای 5 دقیقه جوش بخورد تا حسابی غلیظ شود.حالا مواد را از روی حرارت بردارید و آن را داخل ظرف یا قالبی که می خواهید کارامل تهیه کنید بریزید. قالب کارامل را کنار بگذارید.
خامه و شیر و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مواد به جوش بیایند بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و همراه با بقیه شکر انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. حالا باید مواد خامه ای که درست کردید را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. مواد کارامل را داخل قالبی که شربت کارامل ریخته بودید بریزید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را پر از آب کنید و قالب کارامل را داخل سینی بگذارید. در فر را ببندید و بگذارید برای 30 دقیقه کارامل داخل فر بماند تا سفت شود.
بعد از این مدت قالب را از فر بیرون بیاورید و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید. برای در آوردن کارامل از قالب با یک چاقو دور کارامل را با احتیاط ببرید و آن را در یک بشقاب برگردانید.