طرز تهیه سالاد مکزیکی با طعمی بسیار عالی و خوشمزه و خیلی آسان

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی ، طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی یک سالاد و پیش غذای بسیار مناسب برای مهمانی هایتان است که زیبایی خاصی به سفره تان می دهد . این سالاد از کلم و کالباس و سس تهیه می شود و به دلخواه می توانید مواد دیگری را به آن اضافه کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد مکزیکی را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی
کالباس 300 گرم
کلم قرمزنصف بوته
کلم سفیدنصف بوته
قارچبه میزان لازم
خیارشور 5 عدد
نخود فرنگی یک چهارم پیمانه
هویج1 عدد
ذرت یک چهارم پیمانه
سس مایونز3 قاشق غذا خوری
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
ماست2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی

برای تهیه سالاد مکزیکی کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و سپس هر کدام را در ظرفی بریزید و در آب بخیسانید سپس آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا آبشان بروند. نخود فرنگی را با 1 لیوان آب روی حرارت بگذارید تا پخته شوند. استفاده از نخود فرنگی کاملا سلیقه ای است.

قارچ و خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید . هویج را روی مواد رنده کنید . سپس کلم ها و نخود فرنگی و ذرت را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوطشان کنید .

برای تهیه سس در ظرفی ماست را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید سپس سس مایونز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . حالا سس را روی سالاد بریزید تا همه مواد به سس آغشته شوند. ظرف سالاد را سلفون بکشید و برای حداقل 2 ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سس به خورد مواد برود. برای تهیه سس به جای سس مایونز از سس هزارجزیره یا فرانسوی هم می توانید استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.