ترشک آلبالو از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توانید با خود به همه جا ببرید و با خیال راحت به کودکانتان بدهید چون دارای خواص بسیاری است. با درست کردن ترشک آلبالو در اصل یک تیر و دو نشان را خواهید زد چون هم ترشک خواهید داشت و هم شربت آلبالو دارید که خیلی خوشمزه است پس با سایت رز سرخ همراه باشید.
آلبالو جزء میوه هایی است که خیلی پرمصرف است و فرآورده های مختلفی از آن مانند ترشی آلبالو ، لواشک آلبالو ، مربای آلبالو و ... تهیه می کنند. در روش خشک کردن طبیعی به علت اینکه میوه آب خود را از دست می دهد دیرتر مورد فساد پذیری قرار می گیرد و خواصش را از دست نمی دهد.
مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو | |
آلبالو | 1 کیلو گرم |
نمک | به میزان لازم |
پودر گلپر (در صورت تمایل) | به میزان لازم |
برای تهیه ترشک آلبالو ابتدا چوب آلبالو ها را جدا کنید و تمیز بشورید. آلبالو ها را داخل قابلمه ای بریزید و مقدار خیلی کم آب به آنها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. مرتب کفی که روی آلبالوها ایجاد می شود را بگیرید. وقتی آلبالو ها خوب پختند و حسابی رنگ پس دادند آلبالو ها را از ظرف بیرون بیاورید و داخل یک صافی بریزید تا آبشان برود. اگر میخواهید شربت آلبالو هم داشته باشید مقدار کافی شکر به داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا شربت غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.
هنگامی که آلبالو ها خنک شدند و آبشان رفت آنها را درون یک سینی پهن کنید و مقداری نمک و پودر گلپر به آنها اضافه کنید و آن ها را به مدت 1 روز جلوی نور خورشید بگذارید تا خشک شوند. بعد از این مدت ترشک آلبالو را داخل ظروف پلاستیکی بریزید و در یخچال قرار دهید.