آموزش و طرز تهیه بامیه خیلی خوشمزه مخصوص ماه رمضان به همراه نکات ویژه

طرز تهیه بامیه

بامیه ، زولبیا و بامیه ، طرز تهیه بامیه

 

با ما همرا باشید تا طرز تهیه بامیه را به شما آموزش دهیم.این شیرینی ها بسیار خوش طعم بوده و طرفداران بسیاری در ماه رمضان  و روی سفره افطار دارد.شما می توانید این شیزینی خوشمزه را خوردتان در منزل تهیه کرده و از خریدن آن از بیرون خودداری کنید.درست کردن بامیه اصلا سخت نیست ولی نکات مهمی دارد که ما همه را در این مطلب برای شما بازگو کرده ایم تا در نهایت یک بامیه طلایی با شربت مخصوص سر سفره شما روزه داران عزیز قرار بگیرد.

مواد لازم بامیه
آرد1 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
شکر2 قاشق غذاخوری
آب1 لیوان
کره50 گرم
مواد لازم شربت بامیه
شکر2 پیمانه
گلابنصف پیمانه
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق چایخوری

دستور پخت و طرز تهیه بامیه

برای تهیه بامیه ابتدا باید شربت آن را تهیه کنید.برای تهیه شربت ابتدا باید یک ظرف مناسب روی اجاق بگذارید و شکر را به همراه آب درون آن بریزید و زیر آن را روشن کرده و حرارت را ملایم کنید.آب و شکر را خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدت 10 دقیقه شربت جوش بخورد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.بعد از اینکه شربت بامیه تهیه شد نوبت به تهیه خود بامیه می رسد.آب را به همراه کره درون قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب جوش شود.آرد را خوب الک کنید و به همراه شکر به آب بیفزاید و حسابی هم بزنید تا خمیر کاملا جم شود.توجه کنید که خمیر را باید توسط قاشق چوبی بطور سریع و مداوم هم بزنید.اکنون خمیر بامیه شما کمی سفت می شود اما باید آن را برای مدت تقریبی 20 دقیقه روی حرارت تفت بدهید تا آرد پخته شده و بوی خامی آن گرفته شود.2 قاشق غذاخوری شربت را نیز به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب به خورد خمیر برود.خمیر را برای 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید تا بپزد ، بعد قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خمیر خنک شود و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید تا خمیره نرم و یکدستی بدست آید.مقدار زیادی روغن درون قابلمه یا شیر داغ کن بریزید.خمیر بامیه را درون یک قیف با سر ماسوره ای بریزید و درون روغن قیچی کنید و حرارت زیر اجاق را ملایم کنید.بامبه ها را بعد از در آوردن از روغن به همان صورت داغ درون شربت ولرم بریزید تا حسابی شربت بخورد آنها برود.شربت خوب باعث زیاد شدن کیفیت نهایی بامیه می شود و تاثیر زیادی دارد.توجه کنید که شربت باید خوب قوام آماده باید و غلیظ ، کشدار ، براق و بدون شکر باشد.اگه شربت رقیق باشد زولبیا یا بامیه شما درون آن خمیر می شود.

 

نکات مهم در تهیه بامیه

هنگام قرار داردن بامیه در شربت توجه کنید که شربت باید حتما ولرم باشد.نشانه پخته شدن آرد صدای چیز چیز مانندی است که در موقع هم زدن به گوش میرسد.خمیر را به هیچ وجه درون یخچال نگذارید و حتما بعد از سرد شدن تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.زمانی که بامیه ها را قیچی می کنید سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به آن نچسبد.در زمان سرخ شدن بامیه ها را مدام بهم بزنید تا یکدست سرخ شده و به هم نچسبند.در صورتی که در محل زندگی شما هوا دارای رطوبت می باشد می توانید دو قاشق گلوکز یا بادکا درون شربت بریزید تا از خمی رشدن بامیه شما جلوگیری کنه.

[divider]

مطالب پیشنهادی : زولبیا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.