در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه راتای مرغ و گردو را آموزش می دهیم.
سینه مرغ پخته شده :♥: یک عدد
گردو نگینی شده :♥: یک سوم پیمانه
سیب زمینی پخته :♥: یک عدد
ساقه پیازچه :♥: سه شاخه
شوید تازه خرد شده :♥: یک قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای و سس مایونز :♥: به میزان لازم
نمک ، فلفل سیاه و قرمز :♥: به میزان لازم
نان تست :♥: چند عدد
راتا همون فینگر فود یا کاپ هست که به صورت لقمه های کوچک و آماده هستند و با نان تست تهیه می شوند.
طرز تهیه راتای مرغ و گردو به این صورت است که ابتدا باید سینه مرغ را نگینی یا خرد کنید.
سیب زمینی و پیازچه را هم به همین شکل کاملا ریز می کنیم.
همه را با هم در ظرفی مخلوط کرده ، شوید، نمک، فلفل، پنیر و سس مایونز را اضافه می کنیم.
مواد را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.
نانهای تست را با قالبهای دلخواه برش بزنید.
اول نون رو کاتر میزنید سپس از مواد روی نون پهن و صاف می کنید.
با همین روش و جایگزین انواع مواد میتونید راتاهای خوشمزه آماده کنید و برای مهمونیا و جشناتون استفاده کنید.
بیوگرافی مینا وحید در سایت رز سرخ
بیوگرافی مینا وحید
متولد : 17 مرداد 1366
استان تولد : رشت
تحصیلات :دارای مدرک کارشناسی ارشد تئاتر و فارغ التحصیل فوق لیسانس تئاتر از دانشگاه هنر و بازیگری
وضعیت تاهل : مجرد
یک خواهر و یک برادر بنام میلاد دارد.
مینا وحید اولین حضورش بازی در فیلم سینمایی دوران عاشقی در سال 93 به کارگردانی علیرضا رئیسیان بوده است که نام خودش را بر سر زبانها انداخت.
فیلمی که کاندیدای ده سمیرغ بلورین از جشنواره فجر شد. مینا وحید در این فیلم با بازیگرانی چون لیلا حاتمی، شهاب حسینی و فرهاد اصلانی همبازی بود.
" فیلمشناسی مینا وحید "
– سینمایی :
هایلایت 1396
کفش هایم کو؟ 1394
دوران عاشقی 1393
ساعت به وقت صفر 1390
– تلویزیون :
* بانوی عمارت 1397
* دختران حوا 1391
* شهرزاد 1393
بازیگران بانوی عمارت :
مجموعه تلویزیونی بانوی عمارت به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد و به تهیه کنندگی مجید مولایی با بازی ستاره های سرشناس چون حسام منظور ، پانته آ پناهی ها ، اندیشه فولادوند ، مریم مومن (فخرالزمان) ، غزل شاکری ، شبنم فرشادجو ، رامتین خداپناهی و … در کنار چهره های تازه کار و جوان به ایفای نقش هایی متفاوت پرداختند. این سریال بـه قلم احسان جوانمرد نگارش شده اسـت.
مریم مومن بازیگر نقش فخرالزمان در بانوی عمارت
حسام منظور (نقش ارسلان میرزا) در کنار پانته آ پناهی ها (افسرالملوک) و صالح میرزاآقایی (جهانبخش میرزا)
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه شکلات هندوانه ای را آموزش می دهیم.
شکلات سفید :♥: 250 گرم
گلوکز :♥: 2 قاشق غذاخوری
شیر عسلی :♥: 150 گرم
کره :♥: 80 گرم
آجیل شیرین :♥: 150 گرم
رنگ خوراکی قرمز :♥: مقداری
برای تهیه شکلات هندوانه ای شب یلدا به روش زیر عمل کنید :
ابتدا شیر عسلی و کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه یکدستی ایجاد شود.
سپس گلوکز را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.
رنگ خوراکی قرمز را به هم به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ هندوانه در بیاید.
کف قالب ناودانی را با نایلون یا سلفون بپوشانید و چرب کنید.
مواد را در قالب بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس شکلات را از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 1/5 سانتی متر برش بزنید و در کپسول کاغذی قرار دهید.
مدل پاپوش بافتنی نوزاد در سایت رز سرخ
شیک ترین و جدیدترین مدل پاپوش بافتنی نوزاد مخصوص فصل پائیز و زمستان
ژورنال بهترین مدل های پاپوش بافتنی نوزاد
عکس پاپوش بافت نوزادی دخترانه و پسرانه مخصوص فصل زمستان و پاییز
آموزش تصویری مدل پاپوش بافت نوزاد بسیار شیک و متنوع
آموزش تصویری و مرحله به مرحله از مراحل بافت پاپوش نوزاد در سایت رز سرخ
ژورنال شیک ترین و به روز ترین مدل پاپوش دخترانه و پسرانه برای فصل سرد زمستان
ژورنال شیک ترین و به روز ترین مدل پاپوش پسرانه و دخترانه برای فصل سرد زمستان
مدل های جدید و متنوع از پاپوش بافتنی نوزادی به صورت کفش زیبا و شیک
آموزش تصویری پاپوش بافت نوزاد به صورت قلاب بافی و با میل
[divider]
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه خورش قارچ و مرغ را آموزش می دهیم.
سینه مرغ :♥: 2 عدد
قارچ :♥: 400 گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری
آرد :♥: 1 قاشق چایخوری
زعفران :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه خورش قارچ و مرغ به این صورت است که ابتدا باید
سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنیم و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهیم.
سینه مرغ را به اندازه های کوچکتر خرد کنید (مثل گوشت خورشتی) و با پیاز و سیر تفت دهید تا سرخ شود.
مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و به میزان لازم آب داخل ظرف بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت مرغ پخته شود.
قارچ ها را بشورید و به صورت حلقه ای خرد کنید.
در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود.
سپس قارچ های ورقه ای را داخل تابه بریزید تا سرخ شوند.کمی آبلیمو هم در حین سرخ شدن به قارچ ها اضافه کنید.
پس از اینکه قارچ ها کمی نرم شدند ، آرد را کم کم اضافه کنید و پس از آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
پس از اینکه آب موجود در ظرف مرغ به نصف رسید ، قارچ را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.