با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کیک نسکافه ای را برایتان آموزش دهیم. کیک نسکافه ای به خاطر داشتن گردو و نسکافه طعم خیلی خوبی دارد و متفاوت هست ما پیشنهاد می کنیم حتما آن را یکبار امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای | |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 2 لیوان (حدودا 250 گرم) |
پودر نسکافه | 2 قاشق غذا خوری |
شکر | 1 لیوان |
مغز گردو | نصف پیمانه |
شیر | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
مراحل تهیه کیک نسکافه ای به این صورت است که شما ابتدا باید زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنیم و هرکدام را در ظرفی بریزید. جدا کردن زرده و سفیده از همدیگر باعث می شود که کیک بیشتر پف کند ولی اگر فرصت و حوصله ندارید می توانید این کار را انجام ندهید.
زرده ها را با همزن هم بزنید تا کشدار شود . سفیده را هم با دور زیاد همزن بزنید طوری که سفیده حجمش دو برابر شود و حالت کف پیدا کند. حالا سفیده ها را در یخچال بگذارید و مشغول انجام بقیه مراحل شوید.
شکر و وانیل را به زرده ها اضافه کنید و با دور کم همزن بزنید تا مخلوط شوند. پودر نسکافه را در شیر بریزید تا حل شود سپس آن را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه حتما الک کنید و کم کم آن را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید . در این مرحله همزن را کنار بگذارید و با چنگال شروع به مخلوط کردن کنید. بهتر است آرد را طی چند مرحله اضافه کنید و مخلوط را در یک جهت هم بزنید.حالا مغز گردو های خرد شده را هم اضافه کنید و در مرحله آخر کار سفیده ها را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط را خیلی کم هم بزنید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند. چون اگر زیاد مخلوط کنید پف کیک می خوابد.
مایه کیک آماده است. کف قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید. حالا قالب را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از این مدت برای اطمینان از اینکه کیک پخته است یک خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته است.
در آخر هم روی کیک را با سس شکلات و مغز گردو به سلیقه خودتان تزئین کنید.
با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه رنگینک خرما را برایتان آموزش دهیم . رنگینک یک دسر خوشمزه است که همه مواد تشکیل دهندش مقوی و سرشار از انرژی است. پس می تونید این دسر رو برای افطار و یا سحر در ماه رمضان تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما | |
خرما | به مقدار لازم |
آرد الک شده | 200 گرم (تقریبا 2 پیمانه سرخالی) |
کره | 200 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
مغز گردو | مقداری |
پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
مراحل تهیه رنگینک خرما به این صورت است که شما ابتدا باید در تابه ای کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود . سپس آرد الک شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد طلایی شود . مرتب آرد را با قاشق چوبی هم بزنید تا نسوزد.
سپس پودر دارچین و پودر هل را به آرد اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید.اگر آرد را 2 مرتبه الک کنید دیگر گلوله گلوله نمی شود.
هسته خرما ها را در بیاورید و داخل آن ها مغز گردو بگذارید. یک ظرف مستطیلی شکل و لبه دار انتخاب کنید و نصفی از مخلوط آردی که سرخ کرده بودید را داخل ظرف بریزید و رویش را به ترتیب خرما بگذارید و کمی پودر نارگیل یا پسته روی خرما ها بپاشید. در مرحله آخر هم دوباره مخلوط آرد را در ظرف بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا همه مواد به هم چسبیده شوند.
ظرف را برای مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود. برای سرو رنگینک را با چاقو به شکل لوزی برش دهید و رویش را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.
با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه شامی کباب را برایتان آموزش دهیم. شامی کباب از انواع غذاهایی است که همه با آن آشنایی کامل دارند و طعم و مزه اش را همه دوست دارند و خیلی هم سریع آماده می شود . این شامی خوشمزه را به عنوان یک وعده غذایی کامل می شود در نظر گرفت و هم می توان آن را همراه با یک غذای دیگر در مهمانی ها تهیه کنید و با برنج سرو کنید .مواد اصلی این شامی گوشت و پیاز است . بعضی ها در طرز تهیه شامی کباب از 1 عدد تخم مرغ و یا 1 عدد سیب زمینی پخته شده هم استفاده می کنند که انجام این کار کاملا سلیقه ای هست.
اگر از تخم مرغ استفاده کنید مطمئن خواهید بود که شامی از هم باز نمی شود و مواد چسبندگی دارند. می توانید از 1 حبه سیر یا یک سبزی معطر هم در این غذا استفاده کنید.با این مقدار مواد برای 5 نفر می توانید شامی کباب تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی کباب | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد |
آرد نخودچی | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد (در صورت تمایل) |
سیب زمینی پخته شده | 1 عدد (در صورت تمایل) |
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر | به میزان لازم |
مراحل تهیه شامی کباب به این صورت است که ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و پیاز را روی گوشت رنده کنید. بعد از اینکه پیاز را رنده کردید مخلوط را با پشت قاشق فشار دهید تا آب پیاز گرفته شود. حالا آرد نخودچی و همه ادویه ها را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن مواد بکنید تا چسبندگی پیدا کنید. اگر می خواهید از تخم مرغ و سیب زمینی پخته شده و رنده شده استفاده کنید در این مرحله اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مایه شامی آماده است اگر فرصت کافی دارید آن را برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرخ کنید.
برای سرخ کردن اندازه یک نارنگی از مایه شامی را با دست بردارید و کف دست پهن کنید و به آن فرم دهید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید تا شامی ها مدل دار سرخ شوند.
بعد از اینکه دو طرف شامی را سرخ کردید آن را در ظرف مخصوص بگذارید و با گوجه و خیارشور تزیین کنید.
با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش قورمه سبزی را برایتان آموزش دهیم. همه می دانیم که قورمه سبزی یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی هست که طرفداران زیادی هم داره.اما درست کردن این غذا یک سری فوت و فن و نکته داره که باید رعایت بشه تا قورمه سبزی خوشمزه و پر روغن بشه و حسابی جا بیفته.
با این مقدار مواد لازم برای 4 یا 5 نفر می توانید این خورش را تهیه کنید.سبزی خورشتی شامل این موارد می شود : شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج (در صورت تمایل )، گیشنیز، شنبلیله
مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی | |
گوشت خورشتی | 400 گرم |
سبزی خورشتی | نیم کیلو گرم |
پیاز | 1 عدد |
لوبیا چیتی | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی | 2 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه قورمه سبزی ابتدا باید سبزی ها را آماده کنید و آنها را خیلی ریز و ساطوری خرد کنید. هرچی سبزی خورش ریزتر باشد خورش بهتر جا میفتد و ظاهر بهتری هم دارد . لوبیا چیتی را هم از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا هم نفخش گرفته شود و هم زمان زودتری پخته شود.
پیاز را خیلی ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شود . اگر می خواهید خورشتتان روغن زیادی پس دهد و خوشمزه شود در ریختن روغن دست و دلباز باشید. وقتی که پیاز سرخ شد گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بپزد و تغییر رنگ دهد. حالا نوبت اضافه کردن سبزی است . بعد از اینکه سبزی را به مواد اضافه کردید خوب تفت دهید تا سبزی سرخ شود و رنگش سبزه تیره شود.
اگر به روغن احتیاج بود کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید . سرخ کردن زیاد سبزی ها باعث میشه خورش شما خوشمزه تر شود. وقتی سبزی حسابی سرخ شد لوبیا چیتی و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی خورش بریزید.
حرارت را ابتدا زیاد کنید تا خورش بجوشد و بعد از یک ربع جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد. 1 ساعت قبل از اینکه خورش را بخواهید سرو کنید لیمو عمانی ها را بشورید و با چاقو چند سوراخش رویش ایجاد کنید و داخل خورش بیندازید.
برای گرفتن تلخی لیمو آن را برای یک ربع داخل آب بخیسانید.
من در داخل قورمه سبزی از 2 حبه سبر هم استفاده می کنم و آن ها را از وسط نصف می کنم و داخل خورش میندازم و در پایان پخت آن ها را از خورش بیرون می آورم شما هم می توانید استفاده از سیر را تجربه کنید.
مرغ ذغالی یک غذای متفاوت و جدیدی هست که اگه یکبار امتحانش کنید درست کردنش رو به همه پیشنهاد می کنید. این غذا واقعا طعم مرغ کبابی رو می دهد و سس مخصوص به خودش رو داره که با سس مایونز تهیه می شود. طرز تهیه اش هم خیلی سخت نیست و موادش هم همیشه در دسترسه.می تونید از هویج و فلفل دلمه ای و یا هر مواد دیگری که دوست دارید مثل قارچ ، سیب زمینی ، بامیه و ..... در ترکیب این غذا استفاده کنید. با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ذغالی را برایتان آموزش دهیم.
با این مقدار موادی که در اینجا می گوییم برای 2 نفر می توانید این مرغ را درست کنید اگر برای تعداد بیشتری می خواهید تهیه کنید تعداد تکه های مرغ را به تعداد نفرات بریزید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی | |
تکه های مرغ (ران یا سینه) | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذا خوری |
ذغال | 3 تکه بزرگ |
آب | 2 لیوان |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
مراحل تهیه مرغ ذغالی به این صورت است که شما اول مرغ را باید مزه دار کنید تا بویش گرفته شود. انجام این مرحله لازم نیست و اگر وقت کافی ندارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی اگر فرصت دارید این مرحله را انجام دهید چون در کیفیت غذا تاثیر می گذارد.
1 عدد از پیازها را حلقه حلقه کنید و به همراه 1 قاشق غذا خوری آبلیمو و نمک و ادویه روی مرغ ها بریزید و آن را برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
بعد از این مدت مرغ ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. 1 عدد پیاز باقی مانده را خیلی ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند. حالا مرغ ها را روی پیاز بچینید و مقداری آب داخل ظرف بریزید و درب تابه را بگذارید تا مرغ پخته شود.
برای تهیه سس مرغ داخل کاسه ای سس مایونز و آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. حالا این سس را روی مرغ بریزید و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. توجه کنید که مقدار سس باید در آخر نصف شود و خیلی غلیظ باشد.
تا اینجا مراحل پخت مرغ را گفتیم و در مرحله آخر باید ذغال را روی مرغ ها بگذارید به صورت زیر :
ذغال ها را با حرارت روشن کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا خوب سرخ شوند. در یک کاسه فلزی (یا استیل) کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. وقتی داغ شد کاسه را درون قابلمه روی مرغ ها بگذارید و ذغال های سرخ شده را داخل کاسه روغن بیندازید و سریع درب قابلمه را بگذارید. دود ذغال باعث می شود تا مرغ طعم کبابی بگیرد.
این مرحله ذغال روشن کردن خیلی مهم هست و حتما ذغال ها باید خوب سرخ شوند و داخل روغن داغ انداخته شوند تا مرغ طعم کبابی بگیرد.
حدود 5 دقیقه بعد قابلمه مرغ را از روی حرارت بردارید و غذا را نوش جان کنید.