طرز تهیه ترشی آلبالو بسیار خوشمزه و پرطرفدار در منزل

طرز تهیه ترشی آلبالو

خواص آلبالو ، ترشی آلبالو ، طرز تهیه ترشی آلبالو

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را آموزش دهیم. درست کردن ترشی آلبالو خیلی راحت هست و در عرض یک ساعت شما می توانید این ترشی خوشمزه و پرکاربرد را درست کنید. از این ترشی می توانید برای تزیین غذا استفاده کنید و از آب این ترشی هم می توانید به عنوان یک رنگ خوراکی طبیعی برای تزیین برنج ، تهیه سس و ... استفاده کنید. آلبالو خواص بسیاری دارد که با درست کردن ترشی می توانید از خواصش هم بهره مند شوید.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
آلبالو1 کیلو گرم
سرکهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
شکر1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی آلبالو

برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز بشورید و دم آن ها را جدا کنید بگذارید تا خشک شوند. در تهیه ترشی آلبالو نباید هسته های آلبالو را بگیرید چون ظاهر ترشی خراب می شود. یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک را انتخاب کنید و آلبالو ها را در آن بریزید و مقدار کمی نمک روی آلبالو ها بپاشید. حالا شیشه را از سرکه پر کنید طوری که ظرف پر از سرکه باشد. در صورتی که می خواهید ترشی آلبالو خیلی ترش نشود و یک مزه ملس داشته باشد در آخر کار یک قاشق شکر روی سرکه و آلبالو بریزید.در ظرف را ببندید و آن را در یک جای خنک قرار دهید تا این ترشی جا بیفتد. بعد از گذشت 3 هفته این ترشی قابل مصرف کردن است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.